Milovníci medu si příjdou na své na Medovém jarmarku v Koterově

Kvalitní med přímo od včelařů si mohou nakoupit návštěvníci Medového jarmarku. Připraveny budou ochutnávky různých druhů medu, medoviny a bohatý zábavný program.

Jarní servisní akce AUTO CB

Blahodárné účinky medu jsouznámé již od pradávna a lidé na nazlátlý včelí produkt nedají dopustit ani dnes. Ten nejjakostnější med ze své produkce přijedou nabídnout včelařinávštěvníkům na Medový jarmark do Koterova, kde se tento svátek medu a včelařstvíuskuteční již třetím ročníkem. U včelařů budete moci ochutnat také lahodnoumedovinu nebo si zakoupit svíčky a ozdoby z včelího vosku či kosmeticképřípravky z medu.

Kromě včelařů na vás budou čekati další prodejci s kořením, domácími džemy a sirupy, kozími sýry,bramborami, česnekem, jablky, zahrádkářskými potřebami, keramikou, ozdobamiz přírodních materiálů a další. Připraven je také zábavný pódiový program,atrakce pro děti nebo přednáška od váženého lektora.

Medový jarmark Koterov můžete sledovat i na Facebooku Medový jarmark MOPlzeň 2 - Slovany 2016 nebo na stránkách www.koterovskanaves.plzen.eu.

Fotogalerie
Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 2 - Slovany Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka