Na koncert či přednášku. Únor v lochotínském L-klubu

L-klub, který je součástí lochotínské knihovny, připravil tři kulturní akce na únor. Návštěvníci se mohou těšit mimo jiné na koncert legendární plzeňské skupiny E.F.S., která na scéně už čtyřicet let. ...

Cílená propagace v Plzni

L-klub, který je součástí lochotínské knihovny, připravil tři kulturní akce na únor. Návštěvníci se mohou těšit mimo jiné na koncert legendární plzeňské skupiny E.F.S., která na scéně už čtyřicet let.
E.F.S. Foto: Archiv skupinyHned 1. února zavedou Milan Benedikt Karpíšek a Jitka Kubištová malé i velké diváky do doby císaře Karla IV. Je to už šest a půl století, kdy tento panovník poklepal na základní kámen dnešního Karlova mostu. A ten v sobě skrývá nejen pověstná vajíčka, ale i mnohá tajemství. Pokud jste na ně zvědaví, přijďte do L-klubu 1. února v 16:30 hodin. Vstupné je 60 Kč, děti do 15 let platí 40 Kč.Polsko, Slezko, letní putování. Tak se jmenuje cestopisný pořad Plzeňana Petra Vlčka, který vypráví o svých cestách po Polsku. Na autorových fotografiích i pohlednicích návštěvníci uvidí Gliwice, Oswiecim, Brzezinku, Krakow i Warszawu. Cestou také projdou Polské Tatry, Křižácký hrad, solné doly, ale i Mazury, Balt, Gdansk a mnoho dalších úžasných polských míst. Akce se koná 8. února od 18 hodin, vstupné je 60 korun.Ve středu 22. února od 18 hodin se v L-klubu uskuteční koncert legendární plzeňské skupiny E.F.S. (Experimentální folkové studio), která slaví 40 let od svého založení. Zazní pamětnické písně z alba Tmavovláska, ale i zbrusu nové hity. Kapela hraje ve složení: Michal Polcar, Milan Benedikt Karpíšek, Pepa Žíla Petrželka, Standa Kajer a Jarda Šperl. Vstupné je 60 Kč.

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 1 Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka