Na statek U Matoušů zavítá filmový festival Finále Plzeň

Tajemství staré bambitky 2 a Myši patří do nebe. To jsou filmy, které můžete zhlédnout v rámci filmového festivalu Finále Plzeň, který letos zavítá i na Selský dvůr U Matoušů v Plzni-Bolevci. Jeho organizátoři totiž i tentokrát vytvořili program Filmové hrady a zámky, jehož myšlenkou je spojit historickou pa...

Jarní servisní akce AUTO CB

Tajemství staré bambitky 2 a Myši patří do nebe. To jsou filmy, které můžete zhlédnout v rámci filmového festivalu Finále Plzeň, který letos zavítá i na Selský dvůr U Matoušů v Plzni-Bolevci. Jeho organizátoři totiž i tentokrát vytvořili program Filmové hrady a zámky, jehož myšlenkou je spojit historickou památku s venkovním filmovým představením, a přinést tak návštěvníkům neopakovatelný zážitek pod širým nebem.
Z animovaného filmu Myši patří do nebe.Pohádku, v níž uvidíte napraveného loupežníka Karabu, zde budou promítat 19. srpna a animovaný film o myšce Šupito 27. srpna. Start obou projekcí je ve 20:30 hodin a v případě nepříznivého počasí se promítání přesouvá do stodoly.Členové našeho Klubu Jednička se mohou na představení vydat za zvýhodněné vstupné 50 Kč. To je možné je zakoupit v úřední dny v kanceláři 111 na Úřadu městského obvodu Plzeň 1. Na každý film je omezený počet vstupenek.
Z filmu Tajemství staré bambitky 2.

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 1 Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka