Ochutnejte kvalitní vyzrálé maso z domácího chovu v netradičních úpravách u ŠVEJKA v Riegrovce a v Nepomuku

PRÁVĚ TEĎ - SLAVNOSTI VOLŮ U ŠVEJKA V PLZNI U NÁMĚSTÍ A V NEPOMUKU 4.3.-8.3.2015. Přijďte ochutnat nejenom steaky z VYZRÁLÉHO masa z plemene Galloway, námi vychovaného, námi vyzrálého, námi uvařeného kusu kvalitního hovězího masa. Kompletní menu najdete na naší FB stránce Těšíme se na vaší návštěvu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Přijďte ochutnat do Švejk restaurant " U Pětatřicátníků" v Plzni a Hotelu u Zeleného stromu v Nepomuku od 4.3-8.3.2015 pochoutky z našich volů, chovaných na naší ekofarmě v Železném Újezdě. Maso je z masného plemene Galloway pocházející ze Skotska a staří volků je od 1-1,5 roku. Budeme se těšit na vaší návštěvu.

Autor: Radovan Sochor Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka