Plníme Vaše nevyslovená přání - procházka po Vejprnicích

CPOS Město Touškov od listopadu roku 2013 realizuje projekt ,,Plníme Vaše nevyslovená přání“. Co dělá každého z nás jedinečným? Co patří k vašemu každodennímu životu? Příběhy zaznamenáváme a rádi bychom Vám ukázali, že pečovatelská služba je přátelská, bezpečná a jejím cílem je stále zlepšovat kvalitu života.

Jarní servisní akce AUTO CB

Vejprnice

Opět se nám podařilo splnit přání jednomu našemu klientovi. Pan Šimeček žije už dlouhou dobu ve svém bytě ve Vejprnicích. V bytě žije zcela sám. Pán nechodí ven, protože jeho byt je umístěn v patře a ze zdravotních důvodů by nezvládl sejít schody.
Pečovatelky se rozhodly, že si půjčí vozík a pána vyvezou ven. Ovšem měly obavy, jak pána dokážou svést ze schodů. I přes tyto obavy zapůjčily vozíček a pána vyvezly a tento „risk“ se opravdu vyplatil. Klient měl obrovskou radost, že se konečně po tolika letech dostal ven ze svého bytu a může být na sluníčku, procházet se po ulici, potkávat lidi. Pro nás ostatní jsou to velmi banální věci, ale pro pána to znamenalo mnohem více. Veliké díky patří pečovatelkám Lucce, Monice, Žanetě za jejich odhodlanost a především přístup ke klientům. O těch několika minutách strávených venku pan Šimeček mluví každý den a z těch pár minut má úsměv na tváři do teď. A to je to, o co nám jde!

Fotogalerie
Autor: Centrum pečovatelských o ošetřovatelských služeb Města Touškov Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka