POBĚŽÍME PRO VERČU U ŠÍDLOVÁKU!

Pro nemocnou Veroniku je přichystán charitativní běh na neděli 27.5. od 19 hodin u Šídlováku.

Cílená propagace v Plzni

Už od 10 května probíhá sbírka pro Verču z Plzně, která potřebuje speciální terapii, která jí může zachránit. Verča onemocněla před třemi lety, kdy jí bylo dvacet let a od té doby bojuje s nemocí. Pomoci se rozhodli běžci, kteří se zapojili do speciálního projektu "20 dní běžíme pro Verču". 

Jak projekt funguje nám popsala Zdenka Kamišová ze spolku Rozběháme Česko, který  se na těchto akcích aktivně podílí. "Každý z nás si sám určí, jakou hodnotu má jeden jeho uběhnutý kilometr. Naběhané kilometry pak vynásob tímto číslem. Peníze pak můžeš posílat průběžně za každý výběh, nebo v součtu na konci akce na transparentní účet: 2001434117/2010. Verče tyto peníze pomohou na speciální léčbu. Akce končí 30. května," uvedla Kamišová.

Běh je nyní o víkendu na Šídlováku. "Sraz je 27. května v 19 hodin na Šídlováku, za jakéhokoliv počasí, ale věříme, že snad pršet nebude. Všichni vyběhneme společně, každý svým tempem, na trať čtyř kilometrů kolem Kameňáku ke Kolomazce a zpět. Kdo by měl pocit, že nechce běžet celou trasu, může to otočit i dříve," dodala k běhu Zdenka Kamišová ze společnosti Rozběháme Česko.

Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 23.05.2018 10:52




2 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka