Poskytnout bezbariérové řešení na míru při výstavbě rodinných domů je pro nás velmi důležité, říkají jednatelé plzeňské stavební společnosti BrickHouse

BrickHouse poskytuje řešení těm, kteří chtějí i přes svůj handicap bydlet ve vysněném domě.

Cílená propagace v Plzni

Stavební a poradenská společnost z Plzně si je vědoma speciálních požadavků, kteří potřebují lidé s psychickým či fyzickým handicapem a proto nabídku přizpůsobuje jejich specifickým potřebám.

BrickHouse rozšířil svou nabídku typových domů o zděný bungalov Brick 3+KK bezbariérový, který nabízí dostatek prostoru a kvalitní přístupné zázemí ulehčující každodenní život. Doba výstavby je 10 měsíců a cena činí 2.242.000 Kč.

Jednoduchá a maximálně využitelná koncepce

Koncepce domu vychází z jednoduchého půdorysu s maximálním využitím prostoru bez barier. Dostatečně široké vstupy do domu a do místností, snížené okenní parapety a ovládání osvětlení s co nejsnadněji na ovládání přístupnou koupelnou a oddělené WC je samozřejmostí. S rozměry domu 11,15m x 8,84m a užitnou plochou 77,1m2 (zastavěná plocha domu je 98,6 m2) můžeme hovořit o kompaktním a dispozičně útulném bungalovu, který je konstruován z mnoho let prověřených a kvalitních materiálů.

Ekologicky bez námahy

Svým provedením se řadí mezi velmi zajímavý způsob plnohodnotného bydlení za velmi příznivou cenu, a to i z hlediska úspory energií. S tím může být spojena střešní instalace fotovoltaických panelů s možností ukládání energie a s propojením na vodovodní systém.

Potřebujete vědět víc? BrickHouse vás zve na schůzku!

BrickHouse s.r.o.
Zborovská 36, 301 00 Plzeň
Telefon: +420 702 060 093
Telefon: +420 702 060 094
Email: 
info@brickhouse.cz
Web:
www.brickhouse.cz
Facebook:
BrickHouseZdeneDomy

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka