Pozvánka pro veřejnost

Plocha v Komenského ulici vedle velkého parkoviště u nákupního centra GERA a plocha v Kralovické ulici ( trávník z boku domu Kralovická 10) je dvakrát do roka sekána kosou.  Cílem je lidem ukázat techniku sekání kosou v sídlišti a sledovat jak se trávník chová při sekání kosou a...

Jarní servisní akce AUTO CB

Plocha v Komenského ulici vedle velkého parkoviště u nákupního centra GERA a plocha v Kralovické ulici ( trávník z boku domu Kralovická 10) je dvakrát do roka sekána kosou.  Cílem je lidem ukázat techniku sekání kosou v sídlišti a sledovat jak se trávník chová při sekání kosou a zachovat luční květenu, která je i v sídlištní zástavbě velmi rozmanitá.  V posledních letech jsou trendem květnaté louky a proto se v sídlišti snažíme původní květenu zachovat ručním sekáním.
V sobotu 30. května od 06:00 hodin do 13:00 hodin  (trávník vedle velkého parkoviště u NC Gera - Komenského ulice) a od cca 14:00 hodin do 18:00 hodin (trávník z boku domu Kralovická 10) máte jedinečnou možnost se podívat nebo si vyzkoušet sekání trávy kosou pod odborným dohledem sekáčů.  Těší se na Vás profesionální sekáči.
Odbor životního prostředí a dopravy ÚMO Plzeň 1

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 1 Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka