Představujeme vám novinky ze sortimentu obkladů a dlažeb

V březnu jsme vydali nový katalog obkladů a dlažeb, který je plný svěží inspirace pro celý interiér. Koupelny promění zajímavé barevné kombinace a dekorace, kuchyně zase nové mozaiky. Přírodní motivy dřeva ozdobí podlahy i stěny pokojů.....

Cílená propagace v Plzni

V březnu jsme vydali nový katalog obkladů a dlažeb, který je plný svěží inspirace pro celý interiér. Koupelny promění zajímavé barevné kombinace a dekorace, kuchyně zase nové mozaiky. Přírodní motivy dřeva ozdobí podlahy i stěny pokojů. Pokud tedy plánujete proměnu domova a hledáte zajímavé nápady, nahlédněte do nového katalogu a vybírejte.

Novinky v sortimentu obkladů a dlažeb jsou letos zaměřeny na střídmější odstíny a přírodní dekory, které se dají dobře kombinovat. V novém katalogu se objevuje hned několik sérií, které jsou důkazem, že i s neutrální barvou dokážete vykouzlit působivé interiéry. Ideální pole pro fantazii představuje například série AKROPOLIS. Šedý obklad s nádechem béžové působí čistě, ne však chladně.

KOUPELNA, KTERÁ SE UMÍ BAREVNĚ PROMĚNIT

Koupelna nemusí zářit barvami, pokud to není váš styl. Stačí správně zvolené jemné dekorace, které vytvoří osobitý a útulný prostor. Jestli máte obavu, že koupelna s dominantní výraznou barvou by byla přespříliš, nebo jen máte rádi čisté a elegantní provedení, vyzkoušejte šedobílou kombinaci. Nudy se bát nemusíte. Takto řešenou koupelnu totiž můžete oživit výraznějšími doplňky, například ručníky a osuškami, prakticky z celé škály barev. Nadčasové neutrální ladění koupelny otevírá dveře fantazii a dovoluje měnit její barevné vyznění třeba podle nálady nebo posledních trendů. A navíc, když jedna barevná kombinace omrzí, není nic jednoduššího, než ji vyměnit za jinou. Koupelna tak bude stále nová amoderní.

NOVÉ MOZAIKY DO KUCHYNÍ

Kuchyňské mozaiky se vyrábí v mnoha dekorech, materiálech i površích. V novém katalogu představujeme dva nové motivy mozaikových dlaždic vhodných pro zcela nové kuchyně i pro rekonstrukce. Výhodou klasických obkladů v podobě mozaiky je jejich snadnější pokládka, která nevyžaduje dlouhé hodiny spárování. Milovníci klasiky a jemných přírodních barev odstínu béžové a cihlové mohou v novém katalogu vybírat ze tří dekorů mozaikových dlaždic série Serra. Naopak moderní vzhled kuchyni dodá série CROSS LINE v netradičních mozaikových kombinacích.

KERAMICKÁ DLAŽBA V DEKORU DŘEVA

Dlažba v moderním pojetí nepředstavuje chladný povrch vhodný jen na chodby, do kuchyní a koupelen. Naopak může být ozdobou hlavních místností i ložnic. Překvapit může také svým provedením. Kromě klasických jednobarevných motivů dnes není problém koupit dlažbu v imitaci mramoru, pískovce, ale i dřeva. Přírodní motivy v interiéru působí útulně, ale ne vždy je možné ty pravé materiály použít. Nevýhodou může být obtížná instalace icena. Pokud navíc zvažujete podlahové vytápění, je dobré vědět, že ne všechny materiály propustí dostatek tepla. V tomto ohledu je právě dlažba tím nejspolehlivějším vodičem. Ideální spojení dlažby a dřeva nabízí vzor Bretagne, novinka v sérii FS, která má veškeré vlastnosti keramické dlažby, přitom je díky dekoru dřeva k nerozeznání od klasické dřevěné podlahy.

DŘEVO NEJEN NA PODLAHY

Dřevo v interiéru působí jako hřejivý prvek, který se objevuje jak na podlahách, tak na zdech. Keramické obklady na zeď v dekoru dřeva lze použít prakticky kdekoli. Jejich detailní zpracování však vynikne zejména na místech, kde je dostatek světla. Díky omyvatelnému povrchu se také snadno udržují.

INSPIRACE ZE SKANDINÁVIE

Severský styl svou lehkostí, čistotou a jednoduchostí představuje vhodné designové řešení pro celý interiér. Základ většinou tvoří bílá barva, která je doplněna přírodními motivy a materiály. Velký důraz je kladen na útulnost a praktičnost interiéru. Nemusíte se proto bát chladného vzhledu nemocničního prostředí.

PŘESNĚ PODLE VAŠICH PŘEDSTAV

Samotné realizaci nového interiéru by mělo předcházet grafické zpracování, které odhalí jeho budoucí podobu. Na základě návrhu je pak možné provést další úpravy, které by jinak byly patrné až při dokončení prací a zapracování změn by znamenalo více úsilí i financí. Naši zkušení prodejci a designéři na prodejnách i vzorkovnách v Praze, Plzni, Písku a také v Horažďovicích jsou připraveni poradit a doporučit vhodné barevné kombinace s přihlédnutím na vkus a preference zákazníka.

www.keramikasoukup.cz

Fotogalerie
Autor: KERAMIKA SOUKUP a.s Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka