Přijďte na první Vánoční zabijačku na Trojce!

Úplnou novinku se letos rozhodlo vedení centrálního obvodu uspořádat pro obyvatele Bor a Skvrňan, kteří byli každoročně tak trochu ochuzeni o svoje vánoční setkání. Proto se letos pro každou část uskuteční vlastní akce, a to velice netradičně, protože se vánoční zvyky spojí s klasickou českou zabijačkou.

Cílená propagace v Plzni

Už v sobotu 7. prosince se na Vánoční zabijačku mohou těšit obyvatelé borského sídliště, akce se uskuteční na "náměstí" ve vnitrobloku Šimerova, naproti OC Luna. Program začne ve 12 hodin prodejem zabijačkových specialit jako jsou jitrnice, klobásy i čerstvé maso, děti si budou moci opéct špekáček a náladu jistě navnadí svými písničkami i harmonikář. Od 14 hodin se pak můžete těšit na předváděcí zabijačku, kdy zkušený řezník z Pernareckých maso - uzenin bude bourat a porcovat půlku prasete. Zhruba od 16 hodin se pak obyvatelé sídliště mohou těšit na rozsvícení stromečku a zpívání koled, s kterými pomůže sbor z 15. ZŠ v Plzni. Stromek pak samozřejmě zůstane rozsvícený po celý advent.

V neděli 15. prosince se pak dočkají skvrňanští, pro které bude setkání připraveno taktéž na "náměstí" ve vnitrobloku Karla Steinera, za OC Albert.

Autor: Miroslav Knotek Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
so 07.12.2019 09:13




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka