Senioři z „Trojky“ se podívají do kláštera Teplá historickým autobusem

Městský obvod Plzeň 3 pořádá každoročně několik tuzemských i zahraničních zájezdů pro seniory a pro rodiče s dětmi za lákavé ceny. Po již uskutečněných jarních zájezdech čeká na seniory další atraktivní výlet.

Cílená propagace v Plzni

„Naši senioři ve speciálním zájezdu navštíví v měsíci září klášter Teplá historickým autobusem Karosa ŠD 11 zroku 1977, se kterým se ještě podívají na přehradní nádrž Hracholusky, kde si prohlédnou hráz a projedou se parníkem. Historický autobus jsme vybrali proto, aby si senioři na tomto retro zájezdu mohli zavzpomínat na doby, kdy jako mladí cestovali tímto autobusem“, informuje David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Odjezd historického autobusu je 3. září v 8:00 hodin od hlavního nádraží v Plzni, z terminálu zastávky MHD.

"V září tohoto roku máme také připraveny dva zájezdy pro rodiče či prarodiče s dětmi. V sobotu 7. září se dvěma autobusy podívají do zážitkového parku Mirakulum a v sobotu 14. září navštíví pražskou ZOO“, dodává Stanislav Šec, místostarosta MO Plzeň 3.

Zájezdy pro seniory a rodiče s dětmi pořádá Městský obvod Plzeň 3 dlouhodobě. Zájemci musí mít trvalý pobyt na území třetího městského obvodu a senioři vdaném roce dosáhnou nejméně 60 let věku. V případě manželského páru stačí, když tuto podmínku bude splňovat jeden z nich.

Autor: Miroslav Knotek Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 19.08.2019 10:13




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka