Slovany zvou na Vítání občánků, zájemci se musí hlásit sami

Vítání občánků, to je první uvedení do společenského života, slavnostní okamžik i vzpomínka na celý život. Městský obvod Plzeň 2 - Slovany tuto milou tradici nadále dodržuje a na své nejmenší obyvatele se pravidelně těší. Rodiče, kteří mají o tento výjimečný slavnostní akt zájem, se ale musí přihlásit sami. ...

Cílená propagace v Plzni

Vítání občánků, to je první uvedení do společenského života, slavnostní okamžik i vzpomínka na celý život. Městský obvod Plzeň 2 - Slovany tuto milou tradici nadále dodržuje a na své nejmenší obyvatele se pravidelně těší. Rodiče, kteří mají o tento výjimečný slavnostní akt zájem, se ale musí přihlásit sami.
 
„Spousta rodičů čeká, že budou pozváni, Vítání občánků je však dobrovolné a rodiče, kteří se ho chtějí se svými dětmi zúčastnit se do něj musí sami přihlásit. Stačí vyplnit online formulář, který najdou na stránkách našeho úřadu a zaslat na e-mail: skopkova@plzen.eu,“ vysvětluje postup přihlášení místostarostka Slovan Eva Trůková.Formulář je možné vyplnit i ručně a donést na úřad osobně nebo jej zaslat poštou. Adresa úřadu je Úřad městského obvodu Plzeň 2 – Slovany, Koterovská 83, 326 00 Plzeň. Informace, které rodiče v přihlášce poskytují, budou použité pouze za účelem pozvání na samotný obřad.„Obřad se koná v obřadní síni Úřadu městského obvodu Plzeň 2 – Slovany a trvá zhruba půl hodiny. Pro každého nového občánka máme připravený dárek. Těšíme se také na sourozence, babičky a dědečky, jejichž účast již nezakazuje epidemiologická situace,“ doplňuje místostarostka Eva Trůková.V letošním roce jsou termíny slavnostních obřadů naplánované na 18. dubna, 16. května, 12.září a 21. listopadu.
 

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 2 - Slovany Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka