Srdečné pozvání na představení Italka v Alžíru plzeňského Divadla J. K. Tyla pro členy KLUBU JEDNIČKA

Vážené dámy a vážení pánové,...

Cílená propagace v Plzni

Vážené dámy a vážení pánové,
máme za sebou nelehké období, které poznamenala pandemie koronaviru. Zasáhla celou společnost a mnozí si prošli opravdu náročnou zkouškou. Jsem ráda, že jsme tuto dobu bez společných aktivit a kontaktů ve zdraví přečkali, myšlenkami jsem byla stále s Vámi.
Nyní se můžeme i díky tomu, že jsme, jak doufám všichni naočkovaní, navrátit k normálnímu životu.Přijměte proto mé srdečné pozvání na představení Italka v Alžíru plzeňského Divadla J. K. Tyla. Toto dílo patří vedle Lazebníka sevillského k nejúspěšnějším operám slavného italského skladatele Gioachina Rossiniho.
Představení bude uvedeno na scéně ve Velkém divadle 11. června od 19 hodin. Pokud jej chcete navštívit, kontaktujte pracovnici Úseku vnějších vztahů Kláru Šimanovou na čísle 378 036 107 nebo na e-mailu: simanovakl@plzen.eu, a to nejpozději do pondělí 7. června do 10 hodin. Přijít též můžete osobně v úředních hodinách na adresu ÚMO 1 na aleji Svobody 60, do kanceláře 111.Přeji Vám příjemný zážitek z divadelního představení a těším se na brzké shledání. 
Ing. Helena Řežábová
starostka MO Plzeň 1https://www.djkt.eu/italka-v-alziru

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 1 Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka