Bydlení v Plzni? Tento zděný dům může být váš se slevou 150 000 Kč pouze do konce května!

BrickHouse, s.r.o. Vám postaví moderní rodinný dům na klíč a vy ušetříte 150 000 Kč. POZOR! Akce trvá pouze do konce května!

Cílená propagace v Plzni

Pořízení rodinného domu nemusí být velká starost ani drahá radost. Rodinný dům BRICK 4KK může být váš za výhodnějších  2.050.000 Kč pouze do 31.5.2020!

BrickHouse, s.r.o. zajistí vše od dokumentace po střechu

Společnost BrickHouse je stavebně obchodní a poradenská společnost. Specializuje se na zděné domy na klíč v Plzni. V rámci zvýhodněné ceny zděného bungalovu BRICK 4+KK zajišťuje tyto služby:

  • projektovou dokumentaci

  • základovou desku

  • zdivo a věnce

  • zdravotechniku

  • elektroinstalaci

  • vytápění

  • okna

  • střechu

  • vnitřní omítky a fasádu

  • obklady a dlažby

  • vybavení koupelny a WC

  • podlahy

  • dveře

Přehledný, prostorný, jednoduchý a moderní - to je bungalov BRICK 4+KK

Bungalov disponuje užitnou plochou o výměře 87,6 m2 a vnějšími rozměry 13,20m x 8,40m a řadí se tak mezi prostornější domy, které nabízíme. Jednoduchou a přehlednou dispozicí Vám nabídne dostatek prostoru zejména svými rozměry v obytných místnostech, přičemž dům není náročný na zastavěnou plochu, která činí 110,9 m2 v závislosti na proporce daného pozemku.

Železobetonová zateplená základová konstrukce desky tl. 200 mm s rozvody pod deskou spojená s pórobetonovým zdivem tl. 250 mm a zateplením tl. 200 mm, plastová okna z šestikomorových profilů TROCAL a izolačními Trojskly, sbíjený vazník sedlového tvaru střechy s betonovou taškou, na který je kotven sádrokartonový podhled vč. vatového zateplení o tl. 350 mm a zděný třísložkový komín SCHIEDEL umístěn většinou v prostoru obývacího pokoje, na který je možný napojit krbová kamna, jako výhodný alternativní zdroj vytápění zajišťuje domu dlouhou a kvalitní trvanlivost, zejména díky svým použitým materiálům. Dispozičně provedené oddělení koupelny se samostatným WC je v tomto domě samozřejmostí a dostatečným osobním komfortem. Pro výběr povrchových úprav v základním provedení týkající se barvě střešní krytiny, klempířských konstrukcí, dlažeb, obkladů, plovoucích podlah, interiérových dveří a fasády je zajištěno širokou škálou barevností, které je možné vybírat již před začátkem projekčních příprav i v rámci samotné realizace výstavby.

Přizpůsobte si dům podle svých představ

Dům můžete libovolně přizpůsobit vašim požadavkům – změnit lze velikost, dále pak polohu v závislosti na osazení domu na pozemku a světových stran a také dle technické správné funkčnosti bungalovu. Pokud je potřeba měnit dispoziční řešení rodinného domu, zrcadlení či provedení některých prací svépomocí, lze vyjít zákazníkovi maximálně vstříc.

Z důvodů nařízení ohledně zlepšování emisních standardů a jako další možnost ušetření za energie, doporučujeme osadit na střechu fotovoltaické články s možností ukládání energie a s propojením na vodovodní systém.

Další možností je vybudování kryté přilehlé terasy pro klidné chvíle s rodinou či přáteli, kryté parkovací stání s pergolou, nebo jen pro oživení fasády instalaci velmi oblíbených venkovních obkladových pásků. Díky tomu Vám tento dům zaručí líbivé, ekonomické a velmi spokojené bydlení za bezkonkurenční cenu.

Chcete vědět více? Kontaktujte BrickHouse!

BrickHouse s.r.o.

Telefon: +420 702 060 093
Telefon: +420 702 060 094
Email: info@brickhouse.cz
Web: www.brickhouse.cz
Facebook: https://www.facebook.com/BrickHouseZdeneDomy/

Fotogalerie
Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka