Ukončení objízdných tras v Koterově - aktuální informace

S platností od 1. 7. 2022 dojde k otevření ulice Na Hradčanech v Koterově pro linky MHD. Bude tak z pohledu provozu MHD dokončena výstavba kanalizace a linky 22, 51 se v Koterově navrátí do stálých tras. Rovněž bude obnoven provoz linky 50. ...

Cílená propagace v Plzni

S platností od 1. 7. 2022 dojde k otevření ulice Na Hradčanech v Koterově pro linky MHD. Bude tak z pohledu provozu MHD dokončena výstavba kanalizace a linky 22, 51 se v Koterově navrátí do stálých tras. Rovněž bude obnoven provoz linky 50.
Zastávky linek 22, 51 „Koterov“ budou navráceny do ulic Ke Kolešovce a Na Hradčanech.Spoje linky 51 budou pokračovat z Koterovské návsi ulicí Na Hradčanech po silnici III/18020 do Starého Plzence. Dojde tak ke zrušení stávající objízdné trasy Píseckou ulicí, kolem hypermarketu Olympia a přes Ostrou Hůrku, obousměrného průjezdu Starým Plzencem a obratu v provizorní točce v prostoru křižovatky ulic Starého Plzence Herejkova a U Mlýna. Pro linku 51 tak budou zrušeny náhradní zastávky „NC Černice“; „Starý Plzenec, Bezručova“.Linka 50 bude obnovena v trase a rozsahu stejném, jako před uzavírkou ulice Na Hradčanech a odklonu linky 51 přes Ostrou Hůrku. V provoz pouze ve dnech volna v rozsahu 2 párů spojů s odbavováním v zastávkách „NC Černice“; „Starý Plzenec, Bezručova“; „Starý Plzenec, u školy“; „Starý Plzenec, Nad tratí“; „Starý Plzenec, Vilová čtvrť“.

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 2 - Slovany Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka