V parku U Bazénu se konalo setkání s veřejností, další jsou na řadě

V parku U Bazénu na Lochotíně se ve čtvrtek 19. května uskutečnilo setkání vedení prvního plzeňského obvodu s veřejností. Obvod tato setkání obnovil po dvouleté covidové pauze a lidé se ptali na to, co je zajímá. ...

Cílená propagace v Plzni

V parku U Bazénu na Lochotíně se ve čtvrtek 19. května uskutečnilo setkání vedení prvního plzeňského obvodu s veřejností. Obvod tato setkání obnovil po dvouleté covidové pauze a lidé se ptali na to, co je zajímá.
Na snímku zleva radní města Plzně Veronika Jilichová Nová, místostarostové Jedničky Jiří Uhlík a Miroslav Brabec, starostka Jedničky Helena Řežábová a místostarostka Ilona Jehličková.Zazněly např. dotazy týkající se problematického parkování na různých místech obvodu, lidé se ptali třeba i na stavební úpravy střech panelových domů, upozornili na poškozené lavičky, diskutovalo se rovněž o nepořádku u kontejnerových stání a přítomné zajímalo třeba i to, jak velkou travnatou plochu obvod seká.„Naše Jednička je jedna obrovská zahrada. Na plochu, kterou sečeme, by se pro představu vešlo 137 hřišť plzeňské Viktorie,“ uvedla starostka prvního městského obvodu Helena Řežábová. Setkání se zúčastnili i její kolegové, místostarostové Miroslav Brabec, Ilona Jehličková a Jiří Uhlík. Přítomna byla i radní města Plzně, dětská lékařka Veronika Jilichová Nová.Dohromady jsou naplánována čtyři setkání s veřejností. Další se uskuteční v pondělí 23. května v 18 hodin u Kavárny K ve vnitrobloku Krašovská na Košutce.

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 1 Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka