Vánoční čas v Centru pečovatelských a ošetřovatelských služeb Město Touškov

I u nás v Centru všichni společně prožíváme blížící se svátky. Pracovnice tak pro klienty přichystaly různorodý program.

Cílená propagace v Plzni

    Hned v několika Domech s pečovatelskou službou ve svém volném čase uspořádaly například společné zdobení stromečku a zpívání koled, ve spolupráci se základními a mateřskými školami se uskutečnilo vystoupení dětí, kdy zazpívaly krásné písničky nebo zahrály pohádku a obdarovaly seniory vyrobenými dárečky. Zazpívat klientům přišel i Žihelský sbor, Chrámový sbor z Města Touškova nebo Zálužský pěvecký a hudební soubor. Výtěžek z vystoupení Zálužského pěveckého a hudebního souboru bude věnován na Nadaci Transplantace kostní dřeně, pro který tento soubor v čele s panem Korcem už 15 let hraje. Vánoční posezení u dobrého jídla, pití a s návštěvou představitelů obcí se uskutečnilo například v Sulkově, v Tlučné, ve Zbůchu a dalších. 

    Naše babičky a dědečky rovněž potěšila návštěva čertů, Mikuláše a anděla, kdy se neváhaly pracovnice převléci do kostýmů a sdobrotami obejít klienty, kteří si tak zavzpomínali na dětská léta. Spokojenost klienta je totiž naší prioritou. Důležité je nejen splnit kvalitně úkon, ale i udělat radost, ze všedního dne udělat nevšední. Přejeme krásné prožití vánočních svátků, v novém roce jen to nejlepší. Děkujeme klientům, jejich rodinám, zřizovateli i spolupracujícím obcím za přízeň, moc si toho vážíme. Krásné Vánoce a šťastný Nový a nový rok.



Fotogalerie
Autor: Centrum pečovatelských o ošetřovatelských služeb Města Touškov Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka