Vánoční míli běžela na Štědrý den i stříbrská batolata

Vánoční míle je tradiční běžecký závod, který se koná ve Stříbře vždy na Vánoce - na Štědrý den. Na této sportovní a zároveň zábavné akci je sympatické, že nejde pouze o sportovní klání a překonávání rekordů. Vždyť se soutěží i v kategorii Batolata!

Jarní servisní akce AUTO CB

Ve Vranovské ulici ve Stříbře se konala dne 24.12.2014 běžecká akce „Vánoční míle“. Zúčastnili jsme se s naší nejmladší běžkyní v rodině závodu v kategorii Batolata (holky a kluci narozeni v roce 2011 - 2014) a užili jsme si dopolední vánoční setkání přátel sportu na 100 %. Batolata běžela 30 metrů a malé závodnice a závodníci měli kolem sebe své nadšené fanoušky, rodiče a fotografy. Výkony malých běžkyň a běžců byli po zásluze odměněny a každý si odnesl dárkovou tašku s ovocem a sladkostmi. Pro doplnění energie po vyčerpávajícím závodu byly také připraveny teplé párky a grilované klobásy.

Setkání s mistrem světa Zdeňkem Štybarem

Na dopolední běh se přijel podívat také místní rodák, profesionální silniční cyklista a cyklokrosař Zdeněk Štybar - trojnásobný mistr světa v kategorii Elite. Se Zdeňkem jsme si popřáli hezké Vánoce, hodně sportovních úspěchů a na setkání s tímto velmi úspěšným sportovcem máme pěknou vzpomínku v podobě společné fotky.

Děkuji organizátorům za pěknou, pohodovou akci a těším se na další ročníky!

Fotogalerie
Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
26.12.2014 07:23




10 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka