Venkovní učebna na základní škole

Vzhledem k okolnostem za poslední rok jsme se rozhodli pořídit novou venkovní učebnu. Naše venkovní učebna je tvořena pouze skládacím nábytkem, vynechali jsme tedy altán, který jsme usoudili, že nebudeme potřebovat. Altán je nejdražší položka, tedy pokud bychom chtěli pořizovat také altán, venkovní učebny se hned tak nedočkáme.

Cílená propagace v Plzni

Po prohlédnutí nabídek různých firem nás nejvíce zaujala obsáhlá nabídka firmy SKOLATO, která vyrábí jak altány různých druhů tak i nábytek z různých materiálů.

Pro zařízení venkovní učebny bez altánu nám byla doporučena varianta skládacích stolů ALEX celohliníkových a židlí PACT. Tento nábytek prý vydrží vše. Pro nás je veliká výhoda, že se nábytek snadno přenáší. Jak ke stolu tak k židlím jsme si dokoupili vozík. Tento venkovní nábytek budeme využívat také na zahradní slavnosti. Venkovní učebna již prošla zatěžkávací zkoužkou, kdy byla vystavena silnému dešti a uspěla.

Nyní máme zažádáno o dotaci, doufáme že uspějeme a poptáme venkovní třídu také u firmy SKOLATO. Tentokrát bychom si přáli plachtový altán a do něj standardní školní dvoumístné lavice ADAM a židle TRAMO, které firma SKOLATO také nabízí ve venkovním provedení. Tento nábytek bychom chtěli pro 1. stupeň včetně háčků na aktovky, klasických židlí a dvoumístných lavic.

Tímto mnohokrát děkujeme firmě SKOLATO za rychlé dodání, přehlednou nabídku a vyčerpávající informace. Nikde jinde jsme nenašli tolik informací a tak vstřícný přístup.

Fotogalerie
Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka