Zpráva o průběhu první seče na území MO Plzeň 1

Na území MO Plzeň 1 se dokončuje první sekání travnatých ploch. Na dvou úsecích jsou již seče kompletně provedeny, jedná se o sídliště Košutka, stará Košutka, Berlín a okolí a dále o sídliště Lochotín a o Zavadilku. V současné době  se dokončuje seč  v Bolevci a  ...

Jarní servisní akce AUTO CB

Na území MO Plzeň 1 se dokončuje první sekání travnatých ploch. Na dvou úsecích jsou již seče kompletně provedeny, jedná se o sídliště Košutka, stará Košutka, Berlín a okolí a dále o sídliště Lochotín a o Zavadilku. V současné době  se dokončuje seč  v Bolevci a  na sídlišti Vinice. Závěr první seče bude probíhat v lokalitě  Malý Bolevec, Bílá Hora, U Velkého rybníka, na Sylvánu a na Roudné. Předpokládáme termín dokončení do konce tohoto týdne.
V průběhu sekání trávy na obvodu jsme obdrželi několik podnětů od občanů: proč sekáme trávu v suchém období a že sečení  neprobíhá na vyšší vzrůst trávy. Při průběžných kontrolách bylo na některých místech zjištěno, že byl trávník posekán na nižší výšku kosení, než jsme dohodli se zhotovitelem a  vzniklá situace byla ihned řešena.

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 1 Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka