3 tipy na moderní vánoční dárky, které ocení každý z vás

Máme pro vás tip na eshop, který vám dodá plně funkční elektroniku se zárukou a za outletové ceny!

Cílená propagace v Plzni

Připravili jsme pro vás 3 užitečné tipy na outletovou elektroniku k Vánocům

Notebooky nejen pro distanční výuku žáků a studentů

Sháníte pro sebe, pro své děti či vnuky notebooky do školy? Doporučujeme vám výhodný nákup notebooků po leasingu, které nabízí internetový obchod Computer-Outlet.cz. Je o značkové přenosné počítače Dell, Lenovo, HP, Apple nebo Toshiba, které využijete při přednáškách ve škole nebo při distanční výuce doma. Zmíněné notebooky mají kvalitní komponenty, prostorné disky a jejich software je připraven k okamžitému bezproblémovému provozu. 

K notebooku se vám určitě bude také hodit správné příslušenství. Bezdrátová myš, pohodlná klávesnice a taška na notebook vám zpříjemní čas strávený studiem, psaním seminárních prací nebo zadaných domácích úkolů.

Herní počítač k Vánocům

Kdo si hraje, tak nezlobí! To je staré známé heslo, které platí i dnes. Herním počítačem určitě uděláte radost svým nejbližším. Vždyť, kdo z dětí i dospěláků by si rád nehrál? 

V eshopu Computer-Outlet.cz vám poradí, jakou konfiguraci počítače zvolit, aby poskytla hráči nejvyšší virtuální herní zážitek s vysokým rozlišením a vysokým nastavením detailů. Při nákupu takového počítače byste měli věnovat zvláštní pozornost možnosti pozdější výměny jednotlivých komponent, abyste si po nějaké době koupili pouze novou grafickou kartu nebo přídavnou paměť RAM, a nemuseli znovu kupovat celou počítačovou. Stanovte si rozpočet a technické detaily nechte na odbornících!

  • Procesor je nejdůležitější součástí každého počítače a právě na něm závisí konečný herní výkon a výpočetní výkon. Při výběru procesoru je důležité věnovat pozornost počtu jader a vícevláknovému zpracování. Doporučujeme zakoupit procesory s alespoň 4 fyzickými jádry. Všímejme si také rychlosti hodin, režimu „turbo“ a případného přetaktování. Často se ukazuje, že teoreticky papírově slabší procesor má vysoký taktovací multiplikátor, takže při „přetaktování“ může snadno konkurovat silnějším procesorům.

  • V případě herních počítačů je grafická karta stejně důležitou součástí jako procesor. Je zodpovědná za vykreslování obrazu, zpracování grafických efektů a jejich přenos na obrazovku monitoru. Dedikované grafické karty mají vlastní RAM, která do určité míry interaguje s operační pamětí počítače a vyměňuje si data s procesorem. Zde uplatňujeme zásadu čím více, tím lépe. Grafická karta by samozřejmě měla mít alespoň dva konektory HDMI, aby podporovala nejvyšší rozlišení a poskytovala nejlepší kvalitu obrazu. 

  • Paměť RAM. 16 GB je nezbytné minimum, které lze rozdělit na dva 8 GB sloty pracující v režimu Dual Channel. Moderní základní desky umožňují namontovat do počítače minimálně 4 takové sloty, což znamená, že v budoucnu můžeme přidat další paměť a zvýšit její množství. 

Tip redakce: Další zajímavé informace o herních počítačích vám nabídne článek Jaký by měl být počítač pro hráče?

Chytré telefony Apple pro každého

Naším třetím typem na vánoční dárek je moderní smartphone s odolnou konstrukcí a baterií, která dlouho vydrží. Plánujete o Vánocích dohnat na mobilu sledování oblíbených seriálů na dostatečně velkém displeji? Chytré telefony Apple jsou dokonalé řešení!

  • Přední i zadní fotoaparát dokonale odráží skutečné barvy okolí, pořízené fotografie jsou ve skvělé kvalitě. Novější modely mobilů Apple mají další funkce jako je režim portrétu, který vám navíc umožňuje ovládat hloubku ostrosti a osvětlení portrétu. V iPhonu najdete také funkce jako možnost pořídit panorama, noční režim a možnosti zaznamenání videa zpomaleně nebo časosběrně.

  • iPhone je také výborný přenosný reproduktor pro poslech hudby. Vytvořte si seznam svých oblíbených skladeb a užijte si vánoční atmosféru ještě více!

  • IPhone je také vybaven poměrně velkými displeji. Od modelu X obrazovka pokrývá téměř celou přední část telefonu a díky tomu je smartphone Apple perfektní jako obrazovka pro sledování vašich oblíbených filmů a seriálů. 

Na závěr zbývá jen dodat, že ať už plánujete nákup notebooku, počítače, mobilního telefonu anebo tabletu, tak stačí navštívit jednu adresu a získáte vše, co potřebujete. Klikněte na Computer-Outlet.cz!

Přejeme vám krásné zážitky při rozbalování vánočních dárků!

Foto: PhotoVibes.cz

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka