3 zděné bungalovy o dispozici 3 + KK na klíč, které pořídíte u plzeňské stavební firmy Brickhouse s.r.o. do 3 750 000 Kč

Vybrali jsme pro vás tři zděné domy na klíč z portfolia firmy Brickhouse s.r.o., které vám firma postaví do částky 3 750 000 Kč.

Jarní servisní akce AUTO CB

1. Přízemní zděný dům BRICK 3+KK

Přízemní dům Brick 3+KK Klasik vychází dispozičně z bungalovu 2+KK. Svými dispozicemi je vhodný jak pro mladé páry s dětmi, tak i pro starší klientelu – nabízí tedy optimální řešení moderního a prostorného bydlení, které je díky své technologii energeticky úsporné.

Součástí dispozičního řešení je i zděný třísložkový komín SCHIEDEL umístěn většinou v prostoru obývacího pokoje, na který je možný napojit krbová kamna, jako výhodný alternativní zdroj vytápění. Osazení plastových oken z šestikomorových profilů VEKA a izolačními Trojskly dokresluje vysokou úroveň standardů již v základní ceně!

Velký výběr barevností povrchových úprav jako jsou střešní krytina, klempířské prvky, venkovní omítka, dlažby, obklady, dřevěné interiérové dveře vč. obložek, plovoucí podlahy apod. jsou samozřejmostí a i zárukou, že si vybere opravdu každý. Totéž platí u klientských změn (realizace venkovních povrchových pochozích ploch, stání pro auto ze zámkové dlažby…) které si klient může určit jak při projednávání projektu, tak i během samotné realizace výstavby. Pro tento dům je dostačující pozemek od velikosti 450 m2.

Zděný bungalov Brick 3 + KK Klasik pořídíte už za 3 550 000 Kč s DPH.

2. Přízemní zděný dům BRICK 3+KK EKO

Při návrhu zděného bungalovu Brick 3 + KK EKO bylo cílem firmy zaměřit se především na kombinaci jednoduchého dispozičního řešení a zároveň plnohodnotné formy bydlení. Vnější rozměry 10,80m x 8,50m s užitnou plochou 71,7 m2 (zastavěná plocha domu je 91,8 m2) jsou předurčené ke snadnému osazení domu na velikostně skromném pozemku. Navržený objekt lze jakkoliv přetáčet, zrcadlit nebo měnit tak, jak si klient přeje.

Dům může též disponovat rozměrově velmi výhodnou půdníplochou, kterou lze využít např. keskladování věcí, které se denně nepoužívají. Další možností je vybudování kryté přilehlé terasy pro klidné chvíle s rodinou či přáteli, kryté parkovací stání s pergolou, nebo jen pro oživení fasády instalaci velmi oblíbených venkovních obkladových pásků. Díky tomu vám tento dům zaručí líbivé, ekonomické a velmi spokojené bydlení za bezkonkurenční cenu.

Zděný bungalov Brick 3 + KK EKO pořídíte už za 3 600 000 Kč s DPH.

3. Přízemní zděný dům BRICK 3+KK Bezbariérový

Cena s DPH: 3 750 000 Kč

Firma Brickhouse s.r.o. koncipuje své domy tak, aby si vybral opravdu každý. Ve firmě mysleli i na ty, kteří přes svůj handicap chtějí bydlet ve svém vysněném domě. Proto firma nabízí variantu zděného bezbariérového bungalovu Brick 3+KK pro ty, kteří i přes svůj nepříznivý osud už tak překonávají dost těžké životní období.

Dům může být oživen též venkovními fasádními obkladovými pásky, doplněn také o přilehlou terasu, navazující na vstup ze standardních a pohodlných dvoukřídlých balkonových dveří obývacího pokoje, krytou dřevěnou pergolou a parkovacím stáním jako přístřešek pro automobil. Pro tento dům je dostačující pozemek od velikosti 450 m2.

Zděný bungalov Brick 3 + KK Bezbariérový pořídíte už za 3 750 000 Kč s DPH.

Máte zájem o více informací? Kontaktujte firmu Brickhouse s.r.o.!

BrickHouse s.r.o.
Zborovská 36, 301 00 Plzeň 3

Web
: www.brickhouse.cz
E-mail
: kancelar@brickhouse.cz
Telefon
: +420 603 446 574
Facebook
: Brickhouse s.r.o.
Instagram
: brickhouse_zdene_domy

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka