4 věci, které by neměly chybět na žádné toaletě. Vše pořídíte u místní firmy Sunexclean.cz

Kromě toaletního papíru by na WC nikdy neměl chybět ani zásobník toaletního papíru, osoušeč rukou, dávkovač mýdla a vonné pisoárové sítko. To vše najdete v sortimentu místní firmy Sunexclean.cz.

Jarní servisní akce AUTO CB

Na e-shopu www.sunexclean.cz najdete široký výběr zboží pro úklid, hygienu i gastro. Jedná se o úklidové prostředky pro profesionální použití. Pokud sháníte úklidové vybavení do své prodejny, hotelu či restaurace, neváhejte regionální firmu Sunexclean s.r.o. oslovit.

Jaké 4 věci by nikdy neměly na WC chybět?

Samozřejmostí by měl být zásobník toaletního papíru pro lepší dostupnost papíru. Chybět by neměl ani elegantní dávkovač mýdla. Z praktického hlediska je užitečný také vysoušeč rukou nebo vonné sítko do pisoáru, které zajistí příjemnou vůni po použití toalety.

1) Zásobník toaletního papíru

Na e-shopu Sunexclean.cz najdete různé druhy zásobníků. Vybírat můžete mezi nerezovými a kovovými či plastovými zásobníky. V sortimentu najdete zásobníky černé, bílé, transparentní či stříbrné. Pokud máte raději čisté světlejší barvy, sáhněte po bílém zásobníku. Jestli holdujete raději elegantnímu stylu, nerezové zásobníky stříbrné barvy jsou tou správnou volbou. Pro příklad se podívejte na nerezový zásobník OCEANO s matným povrchem.

2) Dávkovač mýdla

Dávkovače mýdla jsou v dnešní době již samozřejmostí na každé toaletě. Vyberte si mezi dávkovači plastovými, nerezovými, dávkovači na dezinfekci, dávkovači na mycí pasty, systémovými dávkovači TORK nebo sáhněte po hygienickém systému DEB. Krásným a užitečným doplňkem se může stát nerezový dávkovač mýdla PARIS v lesklém provedení. Dávkovače mýdla kvalitních značek Clarsystems, Losdi nebo Simex perfektně doplní interiér místnosti a pro každého hosta jsou také nedílnou součástí každé toalety.

3) Pisoárové vonné sítko

Vonné pisoárové sítko se hodí vždy. Zajistí příjemnou vůni po použití toalety a dle typu sítka může vaše hosty i pobavit. Překvapte své zákazníky pisoárovým sítkem v podobě fotbalového hřiště s bránou nebo s hokejovou brankou. Méně vtipné, ale stejně užitečné může být vonné sítko Wave 3D Cotton Blossom, které charakterizuje vůně tvořená z jarních květů bavlny a lnu. Základ vůně pak tvoří přírodní tóny santalového dřeva, hedvábí a pižma. Skvěle se hodí do luxusních interiérů.

4) Osoušeč rukou

E-shop Sunexclean.cz nabízí velkou škálu vysoušečů rukou různého provedení, designu a materiálu. Vyberte si osoušeče na ruce podle typu vaší provozovny. Skladem jsou sušáky rukou pro malé provozovny i pro provozovny s vysokou frekvencí osob, například hotely, restaurace nebo školy. Prohlédněte si osoušeče rukou z odolného ABS plastu, nerezu či kovu

Pochromovaný osoušeč rukou z ABS plastu ELEGANCE značky Losdi je vhodný do méně náročných provozů. Do vytíženějších provozů se hodí například tryskový osoušeč rukou z ABS plastu ELEGANCE, tento vertikální vysoušeč rukou umožňuje rychlé a pohodlné vysušení rukou.

Nerezový bezdotykový osoušeč rukou Simex Hitflow v matném provedení pochází z inovované řady Hitflow a patří mezi vysoce výkonná a zároveň úsporná zařízení z pohledu spotřeby elektrické energie. Díky chytrému systému stačí použít motor s nižším příkonem, který tak snižuje spotřebu elektrické energie.

Zboží si můžete osobně prohlédnout na prodejně v Plzni na Roudné

V ulici Pod Všemi svatými 1544/1a na Roudné najdete prodejnu společnosti Sunexclean s.r.o., kde si můžete zboží prohlédnout osobně. Kromě toho si zde můžete také vyzvednout své zboží objednané z e-shopu.

SUNEXCLEAN s.r.o.
Pod Všemi svatými 1544/1a, 301 00  PLZEŇ

E-shop
: www.sunexclean.cz
E-mail
: info@sunexclean.cz 
Tel
.: +420 377 322 626

Facebook: Sunexclean, s.r.o.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka