7 důvodů proč užívat bílkovinu mládí - kolagen

Kolagen je jedna z nejdůležitějších bílkovin našeho těla, která působí jako lepidlo pro buňky, stará se o pružnost tkání, zabezpečuje elasticitu pokožky a tvoří podstatnou část chrupavek. Není divu, že jde o tak populární bílkovinu, o které všichni mluví. Ale víte, co všechno ve vašem těle dokáže?

Jarní servisní akce AUTO CB

Nedostatek kolagenu je přirozeným důsledkem stárnutí. Lidské tělo si kolagen v dostatečném množství tvoří jen do určitého věku. Po 25. roce života se zásadním způsobem snižuje tvorba vlastního kolagenu. A proto je také důležité kolagen pravidelně doplňovat. Potvrzují to i slova emeritního primáře ortopedie MUDr. Milana Čarvaše: “Tělu dodaný kolagen podporuje výživu kostí a chrupavek, pomáhá hojit drobná poranění, zvyšuje pevnost svalů, šlach, vazů i kůže.”

Nejlepší a prakticky jediný účinný způsob, jak si kolagen průběžně doplňovat, je v podobě výživového doplňku. Nalézt ten nejlepší kolagen na trhu není lehké – pokud chceme, aby lidské tělo přijatý kolagen využilo maximálně, pak musí být ve správné formě a struktuře co nejvíc podobný tomu lidskému. Naštěstí je tu Inca Collagen, prémiový český mořský kolagen. Zákazníky ověřený produkt, který má prokazatelné účinky a je jedničkou na českém i slovenském trhu již 6 let.

Inca Collagen je stoprocentně čistý a bioaktivní, neobsahuje aromata, příměsi a příchutě. Získává se z nejlepších zdrojů, kterými jsou vedlejší produkty mořských ryb, za použití unikátní technologie enzymatické hydrolýzy. Ta zachovává fragmenty kolagenu s trojzávitnicí. Dále se zpracovává mikronizací na čistý prášek, který nepotřebuje žádné konzervanty navíc. Inca Collagen si tak rozmícháte ve vodě nebo džusu a vypijete. Vaše tělo může přijaté kolagenové fragmenty okamžitě zpracovat.

Přečtěte si 7 top důvodů, pro které určitě budete chtít vyzkoušet Inca Collagen:

  1. Vyživuje pleť, ta je pak vypnutější, zdravější a hydratovaná. Vrásky se tvoří méně nebo vůbec a ty menší se vyhlazují. Může dojít i ke zlepšení akné, hojení jizviček po akné nebo zmírnění příznaků atopické či suché pokožky.

  2. Kolagen vyživuje klouby a tkáně, může pomoct předcházet problémům s pohybovým ústrojím (bolavé kosti, klouby, slábnoucí chrupavkové tkáně). 

  3. Kolagen je prospěšný i pro sportovce, pomáhá aktivnímu životnímu stylu. Pokud pravidelně cvičíte, pak je pro vás kvalitní kolagen určitě ta správná volba. Chrání váš pohybový aparát před opotřebením a snižuje riziko zranění.

  4. Kolagen zlepšuje kvalitu a růst vlasů. Díky tomu budou vlasy méně padat, méně se štěpit, nové vlasy budou rychleji růst. Dámy potěší, že nebudou nacházet v odtoku z umyvadla či vany a na podlaze množství vypadaných vlasů.

  5. Kolagen pomáhá zpevnit nechty, redukuje jejich křehkost. Pokud se vám do té doby lámaly a nedokázali jste si je vypěstovat, nyní se dočkáte krásných pevných nehtů.

  6. Kolagen je prospěšný i během období mateřství. Budoucí i současné maminky se musí vypořádat s mnoha patáliemi těla, ke kterým patří visící kůže, strie, vypadávání vlasů, zhoršená kvalita pleti a nehtů. Známe opravdu mnoho maminek, které Inca Collagen užívaly nebo užívají a mají jen pozitivní zkušenosti.

  7. Kolagen ocení také muži. Pomáhá zachovat růst a zdraví vlasů a předcházet tak plešatění, pomáhá udržovat zdravý pohybový aparát, zrychluje regeneraci těla a v neposlední řadě také pomáhá předcházet vráskám.

Díky těmto benefitům si Inca Collagen získal již více než 150 tisíc spokojených zákazníků. “Mám méně viditelné vrásky ve tváři, bohatší vlasy i nelámající se nehty. Pokožka celého těla je dokonce i hebká. Opět. I když je mi pořád padesát, pohled do zrcadla už není na šero, ani pološero,” těší se spokojená zákaznice Radka Skácelová.

Dnes už nemusíte volit kompromisy, díky Inca Collagen můžete svému tělu dopřát mládí na delší období, než příroda plánovala.

Fotogalerie
Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka