Akce pro šikuly: umíte si nainstalovat a vyřídit vše potřebné ohledně vlastní FVE? U firmy Lagom Energy najdete vše potřebné pro vlastnoruční instalaci

Jste jako Ferda mravenec, práce všeho druhu? Dokážete si sami nainstalovat na svůj dům fotovoltaiku a zařídit dotaci? Nebo vám vadí dlouhé čekací lhůty? Pak čtěte dál.

Jarní servisní akce AUTO CB

Jako firma specializující se na instalaci fotovoltaických elektráren na klíč máte možnost si u firmy Lagom Energy zakoupit solární panely, které si můžete sami nainstalovat. Jedná se o formu B2C spolupráce.

K dispozici jsou vám skladové zásoby setů pro fotovoltaiku, které můžete využít, pokud máte dostatek vlastních zdrojů, umíte si sami zajistit dotace a zvládnete instalaci, a to včetně nezbytné revize.

Proč si pořídit sety FVE právě od firmy Lagom Energy?

Firma garantuje okamžitý přístup k produktu bez čekací lhůty. Sety pro FVE si můžete zakoupit samostatně bez dalších služeb a bez solárních panelů. Solární panely lze koupit samostatně po kusech.

Co dělat, pokud si na instalaci vlastní FVE netroufáte?

Pokud si netroufáte sami na instalaci FVE na váš dům, firma Lagom Energy vám zcela zdarma připraví individuální nabídkupro vaši střechu, a to včetně návrhu a vizualizace. Vyškolený technik vás navštíví v místě objektu, projedná s vámi detaily a zodpoví vaše dotazy.

Firma zajistí také potřebné dokumenty, vyřídí dotace a veškeré komponenty nainstaluje. Realizaci vaší plánované FVE tedy zajistí na klíč od vzniku myšlenky, až po předání hotového, funkčního díla se zárukou kvalitně odvedené práce.

Sety i panely má firma skladem, zboží tedy můžete odebrat v podstatě ihned, stačí firmu Lagom Energy kontaktovat.

Lagom Energy s.r.o.

sídlo
: Osek 401, 338 21 Osek
provozovna
: Osek 401, 338 21 Osek

Telefon
: +420 374 725 509
Web
: www.lagom-energy.cz
E-mail
: info@lagom-energy.cz

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka