Auto CB nabízí skladové osobní i užitkové vozy RENAULT a DACIA k okamžitému odběru!

Rychle do plzeňského autosalonu Auto CB! Proč? Čekají tam na vás skladové osobní vozy RENAULT Arkana, Clio, Captur a užitkové vozy Master! Skladem jsou také vozy DACIA Duster. Neváhejte a vyberte si svůj nový vůz.

Cílená propagace v Plzni

Už vás nebaví neustále řešit opravy vašeho starého vozu? Jděte do nového!

Zapomeňte na nekonečné starosti s vaším starým vozem a jděte si pro nový. Dokud je čas. Jednou rozbitá spojka, pak zase vůz pro jistotu vůbec nestartuje. S tím je teď konec! Tedy pokud si pořídíte vůz nový. Autosalon Auto CB nyní nabízí skladové vozy značky Renault a Dacia Duster k okamžitému odběru.

Řešením vašich starostí může být jeden z vozů Renault, ať už osobní nebo užitkový. To samozřejmě záleží na vašich potřebách. V každém případě si pořízením nového vozu ušetříte spoustu problémů. A to doslova. Už jste někdy jeli na důležitou schůzku a váš vůz vás nechal ve štychu? Vozy Renault Dacia vás rozhodně podrží!

Mrkněte na skladové osobní i užitkové vozy Renault a těšte se na novou etapu svého života

Skladové vozy Dacia Duster za akční ceny

Se vším vám poradí v autosalonu Auto CB na Nepomucké v Plzni

AUTO CB, spol. s r.o. je autorizovaný prodejce a servis vozů značek Renault, Dacia ŠKODA. Společnost také nabízí pojištění a financování vozů. Pokud sháníte nový či ojetý vůz, autodíly nebo specializovaný autoservis Škoda v Plzeňském kraji, pokračujte na stránky www.autocb.cz!

AUTO CB Plzeň

Nepomucká 487/119
326 00 Plzeň

Web
: www.auto-cb.cz
Tel
.: 377 666 643
E-mail
: dispo@autocb.cz
Facebook
: Auto CB Plzeň

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka