AUTO CB v Plzni zahajuje předprodej základní varianty nového elektrického SUV značky ŠKODA

SUV ŠKODA ENYAQ iV se na český trh dostává s jedinečným poměrem ceny a užitné hodnoty.

Cílená propagace v Plzni

ENYAQ iV 60 se svým provedením vrací ke kořenům značky ŠKODA. Zároveň však nabízí moderní prvky elektromobility, konkrétně pak dojezd až 390 km na jedno nabití. Díky mimořádně bohaté výbavě a velkorysému prostoru zapadá tento vůz do atraktivní nabídky elektromobilů na českém trhu. Výjimku z nabídky na českém trhu netvoří ani plzeňský autosalon AUTO CB, kde bude nový vůz značky ŠKODA k vidění.

Ojedinělé prvky výbavy vás potěší

Ve standardní výbavě nechybí ojedinělé prvky jako například rozpoznání únavy řidiče, asistent udržování jízdního pruhu, rozpoznávání dopravních značek, volba jízdních režimů či rozpoznání rukou na volantu. Komfort ve voze zajišťuje automatická třízónová klimatizace, vyhřívaný volant nebo vyhřívaná přední sedadla. Interiér základní specifikace LOFT je vybaven kombinací látky a umělé kůže, to celé doplněné hliníkovým broušeným dekorem. V základní ceně 1 059 900 Kč dostanou zákazníci rovněž 19palcová litá kola Proteus, LED přední světlomety, bezklíčový přístup KESSY, řadu prvků Simply Clever a mnoho dalšího. Součástí základní výbavy jsou také prvky pro snadné parkování, konkrétně potom parkovací senzory vpředu i vzadu a také zadní parkovací kamera.

Spojení historických kořenů i nové koncepce, takový je pohon ENYAQu

ENYAQ iV je ztělesněním nové koncepce pohonu, byť se svým způsobem vrací do historie značky. Stejně jako dřívější vozy ŠKODA dostalo i nové elektrické SUV pohon zadních kol. Elektromotor je umístěn na zadní nápravě a dosahuje výkonu 132 kWh, díky kterému dokáže zrychlit z 0 na 100 km/h za 8,9 vteřiny. 

Chcete vědět více? Obraťte se na specialisty z plzeňského autosalonu!

AUTO CB, spol. s r.o.

Nepomucká 487/119
326 00 PLZEŇ

Telefon: 377 666 666
Email: autocb@autocb.cz
Web: www.autocb.cz
Facebook: 
Auto CB Plzeň

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka