AUTO CB zahajuje prodej nové DACIA SANDERO a SANDERO STEPWAY

Nové Sandero nabízí prostorný interiér, velký zavazadlový prostor a přepracovaný vzhled s nově navrženou přední částí.

Cílená propagace v Plzni

Třetí generace vozů Dacia Sandero je v prodeji! AUTO CB v Plzni nabízí modely od 324 400 Kč. 

Nové Sandero

Zcela nový vnější design  Sandera spojuje modernost a robustnost. Jeho celkové rozměry zůstaly stejné a zachovávají rovnici jeho úspěchu: zdrženlivý vnější tvar a lepší prostornost pro ještě větší praktičnost.

MODERNÍ A DYNAMICKÉ LINIE
S výraznějšími blatníky vyzařuje Nové Sandero silnou osobnost a robustnost. Celková linie je však plynulejší díky více skloněnému čelnímu oknu, nižší střeše (-1 cm), ustupující linií střechy a anténou u zadního okraje střechy. Světlá výška podvozku zůstala nezměněna (133 mm), ale s větším rozchodem a podběhy kol se Nové Sandero zdá nižší a podsaditější.

NOVÝ SVĚTELNÝ PODPIS
Příď a záď představuje nový světelný podpis Dacie ve tvaru Y. Horizontální linie vpředu i vzadu spojuje obě LED světla a pokračuje v jejich liniích, čímž přispívá k vizuálnímu rozšíření vozu. LED světlomety, které standardně disponují světelným senzorem, bez ohledu na úroveň výbavy, poskytují lepší viditelnost v noci (+ 37 % do dálky, + 9 % do šířky světelného pole).

FLEXWHEEL
Disky 15 nebo 16 palců, zvýrazněné výraznými oblouky blatníků, jsou již od druhé úrovně výbavy typu« Flexwheel », jejichž propracovaný design poklic šikovně imituje « skutečné » hliníkové disky, které jsou přesto dostupné v rozměru 16 palců. Velká světlá výška (133 mm) zaručuje velkou volnost použití.

UŽITEČNÝ DESIGN
Kliky dveří mají kvalitnější design a ergonomičtější tvar. Nově je k dispozici elektrické ovládání dveří zavazadlového prostoru integrované ve spodní hraně těchto dveří pro lepší estetiku a praktičnost. Nový tvar dveří a zpětných zrcátek je aerodynamičtější a přispívá ke snížení hluku vydávaného proudícím vzduchem. Palubní deska obsahuje panel potažený textilií a ventilační otvory mají nový tvar. Vnímané zvýšení kvality u Dacie spojuje příjemné s užitečným.

Nové Sandero Stepway

Se svou zvýšenou světlou výškou je Sandero Stepway všestranným crossover v sortimentu Dacie. Jeho výrazný vnější i vnitřní design vzbuzuje dojem úniku z šedi všedních dnů a dobrodružství.  Chytře řešený a funkční interiér umožňuje všestranné využití prostoru nejen pro každodenní použití, ale také pro cestování.

Dvojí úspora ve vítezné kombinaci

Sandero disponuje optimalizovanou strukturou nákladů na údržbu vozu. Spolehlivé a zároveň úsporné motory zajistí řidičům požitek z každodenní jízdy. Na výběr je ze dvou variant - benzin a LPG. Obě varianty berou ohled na ekologické normy a dosahují výborných výkonů. Dacia je jediný výrobce, který nabízí dvoupalivový pohon na benzín a LPG u celé řady osobních vozů. 

Zaujalo vás nové Sandero nebo Sandero Stepway? Chcete si zamluvit zkušební jízdu nebo rovnou objednat novou Dacii? Kontaktujte plzeňského autorizovaného prodejce vozů Dacia!

AUTO CB, spol. s r.o.

Nepomucká 487/119
326 00 Plzeň
Tel.: 377 666 666
Facebook: AutoCBPlzen
Web: autocb.cz

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka