Bytový areál ve Skvrňanech je dokončený. Zájemci mohou využít dotovanou hypotéku

Developer Trigema dokončil výstavbu sedmi bytových domů nového plzeňského rezidenčního areálu Bydlení Skvrňany. Nový areál nabízí 203 bytů, 230 parkovacích míst i soukromý park.

Cílená propagace v Plzni

Bydlení ve Skvrňanech je ze tří čtvrtin vyprodáno, v nabídce zůstává z původních 200 bytů pouhých 22 jednotek. Trigema nabízí na nákup bytu dotovanou hypotéku ve výši 2,49 %.

Šestipodlažní rezidenční areál Skvrňany v sousedství ulice Vojanova je třetím projektem developera Trigema v západočeské metropoli. Projekt Bydlení Skvrňany nabízí na ploše téměř 10 000 m2 zhruba 200 bytů o dispozicích od 1+kk až po velkorysé 4+kk v sedmi šestipodlažních domech. Většina jednotek je vybavena balkóny, lodžiemi, terasami a sklepy. V tuto chvíli je projekt ze tří čtvrtin vyprodán, v nabídce zůstává posledních 22 jednotek s dispozicemi 1+kk až 4+kk a s cenou od 3,3 milionů korun.

Nový byt s možností dotované hypotéky
Developer Trigema nabízí na nákup bytu ve Skvrňanech nový produkt Dotované Hypotéky 2,49 %. Prostřednictvím této služby nabízí klientům záruku, že po dobu následujících 2 let budou hradit o třetinu nižší náklady na splácení, než jsou běžné u aktuálně dostupných hypoték. Smyslem této finanční služby je snížení obavy z vysoké měsíční splátky a ulehčení rodinnému rozpočtu po dobu prvních dvou let. Dostupnost vlastnického bydlení se tímto krokem stává výrazně vyšší než bydlení nájemní. Měsíční nájem obdobných bytů je totiž o poznání dražší než pravidelné měsíční splátky hypotéky. Finanční poradce je připraven řešit i hypotéku k investičnímu bytu se stejnou úrokovou sazbou a byt je díky tomu možné pronajímat a výnosem z pronájmu krýt splátky hypotéky.

Areál s parkem i dostatkem parkovacích míst
Nový rezidenční areál Skvrňany je založený na jednoduché a přímočaré architektuře sedmi bytových domů v suterénu propojených podzemním parkovištěm, které doplňuje soukromý zelený park. Ten funguje nejen jako přírodní relaxační zóna, ale chce se stát i místem vzájemného setkávání rezidentů, a tím i samotným srdcem celého areálu. Celý komplex bude ze severu ohraničený terénním valem, který jej tak současně ochrání před případnými vlivy z okolí a v zimě jej bude možné využít i jako sáňkovací kopec. Koncept doplňuje obslužná komunikace a systém technického vybavení.

„Objekty jsou navrženy v jednoduchých kubických hmotách osazených na mírně svažitý terén. Vnější plášť budov je navržen v základní jednoduché kombinaci použití barevných fasádních odstínů, které spolu s balkony vytváří základní rastr jednotlivých fasád. Odlišné barevné plochy jsou použity zejména u vstupů do obytných budov, které jsou řešeny velkoryse tak, aby bylo zajištěno dostatečné prosvětlení společných částí těchto budov,“ říká projektový manažer areálu Bydlení Skvrňany Radovan Aulík.

Komplex Bydlení Skvrňany z dílny ateliéru A.S.S.A. architekti je ojedinělý zejména neobvyklým dispozičním řešením bytů, zejména v domech 5 a 6, kdy princip modulů kombinuje výhody malých i velkých bytů. 

Další informace o bytovém projektu Bydlení Skvrňany naleznete na stránkách www.byty-skvrnany.cz.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 06.07.2023 10:51



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka