Čeká vás rekonstrukce, nebo stavíte nový domov?

V K&V Elektro vám odborně poradí a doporučí ten pravý elektromateriál přesně dle vašich potřeb. Vybrat si můžete v některé ze dvou kamenných prodejen v Plzni.

Jarní servisní akce AUTO CB

Nezáleží na tom, zda potřebujete do nově zařizovaného bydlení podlahové topení, vypínače, nebo jen vyměnit jistič. Bude se vám věnovat profesionálně vyškolený tým pracovníků a pomůže zvolit řešení na míru. V kamenných prodejnách Plzeň Lochotín a Plzeň Slovany se těší na vaši návštěvu. Můžete si také vybrat zboží v pohodlí domova a následně zdarma vyzvednout na pobočce díky e-shopu E1.cz.

K&V elektro nabízí kvalitní elektroinstalační materiál pro profesionály i pro kutily od renomovaných značek jako je Philips, Legrand, DeWalt, OSRAM, EGLO, Schneider, EATON, ABB a mnoha dalších. Díky rozmanitému sortimentu u nás naleznete vše pohromadě. Neváhejte se poradit s proškolenými zaměstnanci o nejlepším řešení pro váš projekt.

Pokud oceníte estetické doplňky, najdete v nabídce firmy mimo jiné i stylová svítidla, světelné zdroje či designové vypínače. Na pobočce Lochotín je uvidíte vystavené ve velkoryse prostorném showroomu, kde je rovnou můžete vzájemně sladit dle posledních trendů, aby působily ve vašem domově harmonicky. V nabídce máme kvalitní svítidla do klasických i vysoce moderních interiérů. Důraz je kladen na kvalitu zpracování i nadčasové materiály. V nabídce najdete variace z kovu, dřeva, skla i kůže.

Navštivte e-shop E1.cz nebo kamenné prodejny

Plzeň Lochotín

Alej Svobody 1276/17, 323 00, Plzeň - Lochotín

pondělí – pátek 7:00 – 16:30

Tel.: +420 378 603 603

plzen@kvelektro.cz

Plzeň Slovany

Guldenerova 2597/15, 326 00, Plzeň - Slovany

pondělí – pátek 7:00 – 16:00

Tel.: +420 378 603 666

slovany@kvelektro.cz

Fotogalerie
Autor: K & V ELEKTRO a.s. SLOVANY Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka