Sokolský běh republiky se poběží v sobotu individuálně, šest závodů se uskuteční v prosinci

Situace okolo onemocnění COVID-19 se pozitivně vyvíjí.

Cílená propagace v Plzni

I proto hned šest závodů Sokolského běhu republiky využilo možnost uspořádat ho 12. prosince, kdy bude možné startovat po vlnách či s otevřeným startem díky nižšímu stupni vládních restrikcí na základě tzv. PES.

Zbylých více než 20 závodů se uskuteční tuto sobotu, 28. listopadu. Ty počítají s během v podobě tzv. Individuální výzvy, kdy si závodníci vyzvednou startovní balíček na místě svého závodu a svůj běh absolvují kdekoliv budou chtít v průběhu celého dne.

Pro přesun závodu na prosincový termín se rozhodla Praha, Ostrava, České Budějovice, Terezín, Milovice a Žebrák. Na těchto místech se poběží na označené trase a jednotlivým závodníkům bude měřen čas, vznikne tedy i výsledková listina s odměnami pro t ynejrychlejší. Tyto závody budou zároveň prvními, které se  vČeské republice veřejně uskuteční od vypuknutí druhé vlny koronavirové pandemie.

„Věřte, že nás vznikla situace velmi mrzí, všichni pořadatelé dávámedo projektu spoustu energie, ale myšlenka oslavy republiky pohybem žije dál“, reaguje na komplikace a aktuální změny Martin Duka za pořádající Sokol Čertovka. Registrace běží online dopůvodního avizovaného termínu, tedy do půlnoci 25. 11. nawww.behrepublikyid.cz.

Organizátoři věří, že nás společně neopustí optimismus a přes veškeré komplikace si všichni Sokolský běh republiky užijeme. Nezapomeňte sdílet své běžecké a jiné sportovní zážitky ze sobotního dne na facebookovou událost - Sokolskýběh republiky - Individuální výzva. Autory vybraných fotografií ocení dárkem. Svůj běžecký výkon můžete sdílet i v aplikaci STRAVA, v klubu Sokolský běh republiky 2020. Tak sportu zdar!

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka