Celní úřad v Plzni bude ve čtvrtek poprvé dražit lesní pozemky

Celní úřad pro Plzeňský kraj bude poprvé dražit nemovitosti. Předmětem dražby, která se uskuteční ve čtvrtek 28.7.2016, budou čtyři lesní pozemky. Jedná se o lesní pozemky na Klatovsku, dva u obce Domoraz, jeden u obce Strašín a jeden u obce Poleň.

Cílená propagace v Plzni

Vyvolávací cena pozemků bude začínat na 2/3 ceny určené znaleckým posudkem. Například vyvolávací cena největšího pozemku o výměře 19860 m2 bude činit 100.624 Kč.

Dražba začne ve čtvrtek 28.7. od 11.00 hodin v zasedací místnosti Celního úřadu pro Plzeňský kraj na adrese Ant. Uxy 11, Plzeň. Podmínkou účasti na dražbě je složení dražební jistoty.

Celní úřad doposud dražil jen věci movité. K dražbě nemovitých věcí se přistupuje tehdy, pokud jsou všechny ostatní možnosti ve vymáhání dlužné částky již vyčerpány. Celní úřad vymáhá nejen dluhy vzniklé při celním a daňovém řízení, ale také nezaplacené pokuty, poplatky a další peněžitá plnění uložená jinými orgány veřejné moci.

Dražební vyhláška s podrobným popisem dražených nemovitostí a dražební řád jsou vyvěšeny na úřední desce CÚ pro Plzeňský kraj.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 27.07.2016 14:05



5 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka