Jaká je cena za stavbu zděného domu na klíč v Plzni?

Přemýšlíte o zděném rodinném domu na klíč v Plzni či poblíž Plzně ale nejdříve chcete vědět, kolik by dům stál? Myslíte si, že cena stavby domu na klíč se může dostat pod 2 miliony korun? Přečtěte si celý článek!

Jarní servisní akce AUTO CB

Přízemní zděný dům na klíč pod 2 000 000 Kč

Plánujete změnu bydlení? Sníte o zděném domu na klíč v Plzni a lákají vás nízkonákladové domy s cenou pod 2 miliony korun? Kontaktujte BrickHouse s.r.o. a můžete začít stavět! 

Plzeňská firma BrickHouse s.r.o.
je stavebně obchodní a poradenská společnost zaměřující se na realizaci nízkonákladových zděných rodinných domů na klíč a rekonstrukce domů převážně v Plzeňském kraji a případně po celé České republice. 

BrickHouse s.r.o. vám pomůže vyhledat vhodné pozemky pro budoucí výstavbu domu na klíč. Samozřejmostí je provedení projektové dokumentace domu, vyřízení stavebního povolení, realizace stavebně – technického dohledu na stavbě a zajištění kolaudace. Od počátku návrhu projektu se můžete spolehnout na individuální přístup k vašim požadavkům, možnost zabezpečení financování nového domu, právní servis a také máte možnost prodeje vaší stávající nemovitosti.

Zděný bungalov na klíč za 1 670 000,- Kč s DPH

Mezi nejlevnější zděné domy na klíč z nabídky stavební firmy BrickHouse s.r.o. patří přízemní bungalov "3+KK EKO" s vnějšími rozměry 10,64m x 8,34m s užitnou plochou 71,7m2 (zastavěná plocha domu je 88,7m2). Navržený objekt lze jakkoliv přetáčet, zrcadlit nebo měnit tak, jak si klient přeje.

Nízké náklady na pořízení bungalovu 3+KK EKO

Nízké náklady na pořízení jsou jednoznačným a nezanedbatelným argumentem, proč si pořídit tento zděný dům na klíč, stejně tak i jeho energetická úspora již ve standardu.

V závislosti na užitné ploše domu je již v základním provedení sociální zařízení koncipováno samostatnou koupelnou a WC spojené s technickou místností. Ze vstupní chodby je vstup do samostatného pokoje a dále do obývacího pokoje spojeného s kuchyňským koutem. Do ložnice je vstup z obývacího pokoje.

Nízkonákladový zděný bungalov můžete postavit za 10 měsíců

S kvalitními zabudovanými standardy a široké škále výběru barevností Vám nebude dělat problém najít ty správné kombinace, které Vás budou obklopovat po celou životnost stavby.

Založení domu – tedy odvodněná základová konstrukce domu je tvořena zateplenou železobetonovou základovou deskou tl. 200 mm vč. ležatých rozvodů vody, elektro a kanalizace, které jsou vytaženy k hraně domu.

Konstrukční řešení obvodových stěn je ve standardu z pórobetonových tvárnic tl. 250 mm zateplené fasádním polystyrenem tl.140 mm, vnitřní nosné stěny a příčky jsou též pórobetonové. Okenní a obvodové dveřní výplně jsou tvořeny z plastových šestikomorových profilů TROCAL s izolačními Trojskly. V tomto spojení spolu se sádrokartonovým podhledem vč. vatového zateplení o tl. 300 mm a krovem-sbíjeným vazníkem, střešní krytinou z betonových tašek a pozinkovanými klempířskými prvky tvoří již ve standardu velice kompaktní, tepelně komfortní a staticky pevný celek pro bezproblémové užívání domu. Kompletní vybavení koupelny a WC, plovoucí podlahy a dlažby spolu s vnitřními dveřmi a obložkami jsou samozřejmou součástí standardu domů.

Dům může též disponovat rozměrově velmi výhodnou „půdní“ plochou, kterou lze využít např. ke skladování věcí, které se denně nepoužívají.

Další možností je vybudování kryté přilehlé terasy pro klidné chvíle s rodinou či přáteli, kryté parkovací stání s pergolou, nebo jen pro oživení fasády instalaci velmi oblíbených venkovních obkladových pásků. Díky tomu Vám tento dům zaručí líbivé, ekonomické a velmi spokojené bydlení za bezkonkurenční cenu.

Doba výstavby je od začátku „kopnutí“ po realizaci stavby „na klíč“ a závěrečnou kolaudaci (tedy k nastěhování) standardně 10 měsíců.

Chcete vědět více? Kontaktujte BrickHouse s.r.o.

Telefon: +420 702 060 093
Telefon: +420 702 060 094
Email: info@brickhouse.cz
Web: www.brickhouse.cz
Facebook: https://www.facebook.com/BrickHouseZdeneDomy/

Fotogalerie
Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

  • Před 4 roky

    Velmi zajímavé informace! Plánuji se přesunout příští rok a chci okamžitě provést opravu v novém domě. Z finančního hlediska je to vždy velmi obtížné a chtěl bych ušetřit co nejvíce, aby to nepoškozilo kvalitu opravy. Na https://pujckytipy.cz/ jsem četl spoustu dobrých informací o tom, jak ušetřit na stavbě. Líbí se mi vaše představa o malém cihlovém bungalovu. Díky za radu, přeji hezký den!

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka