ČEZ informuje o novém tarifním systému

Informace o novém tarifním systému také na webu ČEZ Distribuce Společnost ČEZ Distribuce informuje své klienty na www.cezdistribuce.cz o připravovaných změnách týkajících se nového tarifního systému v elektroenergetice, který má platit od 1. 1. 2017.

Jarní servisní akce AUTO CB

Změny tarifního systému se týkají výhradně regulovaných cen, tj. „ceny služby přenosové soustavy" a „ceny služby distribuční soustavy". Ceny silové elektřiny, které nejsou regulovány, se budou vyvíjet nadále na základě situace na trhu s elektřinou a na základě případné změny obchodní strategie jednotlivých dodavatelů elektřiny. Finanční dopad změny si snadno zjistíte pomocí kalkulátoru na http://www.novatarifnistruktura.cz/

Kromě informací Energetického regulačního úřadu (ERÚ) o důvodech zavedení nového tarifního systému naleznou všichni klienti na webových stránkách www.cezdistribuce.cz také odkazy na kalkulátor ERÚ, na často kladené dotazy, i odkaz na konzultační proces ERÚ. Navíc odborníci z ČEZ Distribuce připravili pro snazší porozumění vysvětlivky ke kalkulačce jak pro domácnosti, tak pro firmy i velkoodběratele.

Energetický regulační úřad dne 21. 1. 2016 zveřejnil podrobnosti k připravované nové tarifní struktuře. Veškeré informace naleznete v přiložených odkazech i na webových stránkách www.eru.cz.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka