CNC plotter Raptor pracuje také v Plzeňském kraji

Velkoformátový plotr zde pomáhá k řezání pěny, která je následně použita do kartáčů.

Jarní servisní akce AUTO CB

Společnost Raptor Technologies dodala kvalitní CNC plotter zákazníkovi v Plzeňském kraji, konkrétně v Domažlicích. Velkoformátový plotr zde pomáhá k řezání pěny, která je následně použita do kartáčů. Spolupráce začala definováním požadavků ze strany zákazníka a na základě následného ujasnění konstrukce a použité technologie začala samotná výroba CNC plotru Raptor. 

Výsledný stroj je osazen dvěma pracovními hlavami, kde každá nese odlišnou technologii. První má oscilační řezací nůž, který je schopen rychlými kmity řezat různé materiály jako jsou právě pěny, folie, textil, kůže nebo třeba neopren. Druhá pracovní hlava je vybavena tlačným kolečkem na rytí do kartonu, který je následně ohýbán. Tlačné kolečko je rovněž možné změnit na rotační řezací nůž.

Český výrobce CNC strojů Raptor Technologies si zakládá na individuálním přístupu ke každému zákazníkovi, kde ho především zajímá daná aplikace. "V první komunikaci je důležité pochopit zákazníkovu potřebu." říká obchodní ředitel společnosti pan Ing. Ondřej Čížek.

Velkoformátové plotry mohou mít různě velkou pracovní plochu s možností samoodvíjecího zařízení. Toto provedení je vhodné, pokud zákazník pracuje s materiálem, který je v rolích. Na portále stroje můžete mít až 4 pracovní nástroje a ty je možné doplnit ještě o popisovací tužku nebo třeba o kameru, která sama hledá ořezové značky. V rámci volitelného rozšíření je také možné CNC plotter Raptor dovybavit projektorem nad hlavní pracovní plochou včetně osvětlení. Na přání není problém ani změna barevného provedení tak, aby velkoformátový plotr vizuálně zapadl do stávající produkce.

Vývoj vyřezávacích plotterů směřuje k maximální přesnosti a rychlosti řezu a na moderní CNC plotry je kladen stále větší důraz ohledně automatizace výroby. Raptor Technologies proto nabízí také robotické podavače materiálu nebo automatické vykladače již hotových nařezaných dílců. Ryze česká firma má s řezacími stroji již dlouhé zkušenosti a každému dalšímu zákazníkovi je ráda předává a je schopna doporučit vhodnou metodu řezání. 

Bezesporu velkou konkurenční výhodou je také možnost vyrobit CNC stroj zcela na zakázku. Výroba a vývoj jednoúčelových strojů je zajímavou divizí firmy, která konzistentně roste. Pokud tedy hledáte CNC plotter nebo jiný stroj do Vaší výroby, určitě se zkuste obrátit na profesionály v tomto oboru. Rádi Vám se vším pomohou a vypracují Vám nezávaznou cenovou nabídku včetně specifikace technických parametrů. Vyřezávací plotter dokáže více, než byste si mysleli.

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka