CUPRA Formentor VZ5 - Síla pěti válců

CUPRA Formentor, první vozidlo, vyvinuté specificky pro značku CUPRA, má nyní silné pětiválcové srdce!

Cílená propagace v Plzni

Značka CUPRA se nikdy nebála nově definovat segmenty, představovat nové nápady a zpochybňovat status quo. CUPRA Formentor je proto vozidlem s atributy SUV, sportovní duší hatchbacku a tvarem kupé. Design tohoto modelu splňuje požadavky současných zákazníků. Formentor se současně odlišuje od konkurence intenzitou řidičských zážitků i šířkou nabídky. A u příležitosti třetího výročí značky CUPRA posune laťku ještě výš.

CUPRA Formentor VZ5 ohromí výkonným pětiválcem, který tomuto modelu poskytne ještě vyšší úroveň jízdní dynamiky, jež umocní již tak mimořádné potěšení z jízdy. Jinými slovy, Formentor VZ5 si automobilové nadšence podmaní maximálními výkony sportovního spalovacího motoru. K tomu přispěje i rozsáhlé využití vyspělích technologií ze světa motoristického sportu. 

"CUPRA Formentor reprezentuje esenci naší značky a s ještě extrémnějším pětiválcovým motorem, nabízeným pro tento model spolu s dalšími sedmi pohony, včetně sportovní verze PHEV, bude vozidlem pro opravdové nadšence - a to je něco, o co se kmen CUPRA maximálně snaží, abychom oslovili nové zákazníky," řekl Wayne Griffiths, předseda představenstva společnosti CUPRA a SEAT.

Nastal tedy čas vyhradit si příslušný den v kalendáři a dozvědět se více o novém modelu CURPA Formentor VZ5, dokonalém ztělesnění hodnot značky CUPRA poháněném tepajícím  srdcem s pěti válci. Tento jedinečný a limitovaný člen kmene CUPRA bude odhalen, 22. února, u příležitosti třetího výročí značky. Tento den budou také zveřejněny další významné novinky.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 09.02.2021 09:25




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka