Depo pozve na vědeckofantastické filmy, soutěže, taneční akce a hry.

V únoru se v plzeňském DEPO2015 koná množství kulturních akcí jako festival sci-fi a fantasy CO.CON, představení Labutího jezera Kyiv Grand Ballet, výstavy Mixér a ART3 či přednáška o Indii.

Cílená propagace v Plzni

Depo zve na sci-fi, kvízy, tanec i hry

Připravte se na únor plný nejrůznějších kulturních událostí a zábavy v plzeňské kulturní a kreativní zóně DEPO2015! Měsíc nabídne to nejlepší ze světa sci-fi a fantasy, baletu, výstav a mnohem více. Taková směs zajímavých akcí láká širokou škálu návštěvníků, od fanoušků dobrodružství až po milovníky divadelního umění. Život v Plzni tak bude o to bohatší a pestřejší.

Již 3. února se areálu DEPO2015 otevírají dveře festivalu CO.CON, největšího sci-fi a fantasy svátku v západních Čechách. Milovníci těchto žánrů se mohou těšit na hrací prostředí nabité deskovými, PC hrami, cosplay přehlídkami, WarGames, arkádovkami, filmovou a seriálovou kulturou, retro hry a dokonce závodní simulátory a virtuální realitu. Robotos, komiksoví hrdinové a prodejní stánky s originálním zbožím nebudou chybět.

12. února míří do DEPO2015 Kyiv Grand Ballet, který představí svou verzi světoznámého Labutího jezera. Tento půvabný, pohádkový a milostný příběh začarované Labutí královny vás určitě okouzlí a přenese vás do světa, kde láska překonává všechny překážky. Pro tuto prestižní událost byste si rozhodně neměli nechat ujít lístky.

Výtvarné umění dostane v únoru také dostatek prostoru. Tradiční výstava Mixér přinese to nejlepší z produkce plzeňské Sutnarce za uplynulých šest měsíců. Ještě zajímavější je výstava ART3, kde se představí hned tři plzeňské střední umělecké školy. I zde se návštěvníci mohou těšit na tvořivý talent a originální práce mladých umělců. A pokud máte rádi cestování, nenechte si ujít 27. února přednášku a promítání fotografií z Indie s fotografem a cestovatelem Pavlem Svobodou, který zabrousí až do indických Himálají.

Kulturní zóna DEPO2015 v únoru nešetří nabídkou. Je tady toho víc než dost pro všechny. Ať už máte rádi sci-fi, balet nebo umění, Plzeň vám příští měsíc nabídne to nejlepší z nejlepších. Tak neváhejte a zarezervujte si svůj místo na jednom z těchto úžasných anebo všechny akce! Více informací o programu naleznete na www.depo2015.cz.

Text: Barbora Hájková

Zveřejněno: 22. 1. 2024, Martin Pecuch

Sdílet

Vytisknout


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 23.01.2024 19:12



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka