Developer Antracit Property začne s výstavbou v Plzni

Československá developerská společnost ANTRACIT PROPERTY začne stavět v lukrativní lokalitě v Ostravě-Porubě objekt určený na dlouhodobý pronájem. Brownfieldový nájemní projekt chystá v Plzni. Další developerské aktivity realizuje na Slovensku.

Jarní servisní akce AUTO CB

Developerský projekt ANTRACIT PorubkaPoint v Ostravě-Porubě, určený k dlouhodobému pronájmu v konceptu tzv. SBU (malých obchodních jednotek), nabídne dvoupodlažní budovu s užitnou plochou 2 556 m2. Mezi velké výhody této lokality patří výborná dostupnost a napojení na dálnici D1. „Pro tento projekt jsme již našli klienta, který využije 100 % pronajímané plochy k provozování svých aktivit. Výstavbu objektu zahájíme v lednu 2023 a dokončení je v plánu na přelomu června a července téhož roku,“ upřesňuje Jan Hasík, jednatel developerské společnosti ANTRACIT PROPERTY v České republice.

V areálu ležícím v těsném sousedství plzeňského hlavního železničního nádraží vzniká v bývalém průmyslovém areálu brownfieldový projekt ANTRACIT Plzeň. Rekonstruovaná stavba původní budovy bude mít 2260 m2. Vzniknou zde variabilní nájemní jednotky s možností individuálních úprav a naproti vyroste ještě nový objekt o rozloze 600 m2, který poskytne moderní SBU jednotky využitelné na obchodní i skladové prostory v blízkosti centra města. Zahájení rekonstrukce a výstavby je v plánu v průběhu příštího roku.

Na Slovensku československý developer ANTRACIT PROPERTY realizuje projekt určený k dlouhodobému pronájmu ANTRACIT Prešov, u kterého je ve finální fázi dokončení napojení území na inženýrské sítě. „Zde můžeme nabídnout dvě varianty řešení. První počítá s jednou halou o rozloze 40 850 m2 s možností rozdělení na více jednotek. Druhá varianta zahrnuje tři samostatné haly s celkovou plochou 36 500 m2,“ doplňuje Tomáš Kosa, jednatel developerské společnosti ANTRACIT PROPERTY na Slovensku. Právoplatné stavební povolení získal projekt ANTRACIT Spot v Žilině. Ve fázi projektové přípravy je rozšíření projektu ANTRACIT Senec o další logistickou halu.

 Developerská společnost ANTRACIT PROPERTY se zaměřuje na logistické, výrobní, retailové, administrativní a bytové projekty v České republice a na Slovensku.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 14.11.2022 08:05



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka