Díky Prazdroji můžete chodit na Půlnoční celý prosinec!

Na prosincový předvánoční čas připravili sládci Plzeňského Prazdroje v programu Volba sládků pivní speciál s názvem Půlnoční. Jedná se o tmavé svrchně kvašené nepasterizované pivo typu Black IPA o stupňovitosti 13,3 % a obsahu alkoholu 5,6 %.

Cílená propagace v Plzni

Prosinec. Doba předvánočních příprav, chvíle setkávání s přáteli, bilancování i předsevzetí do budoucna. To všechno inspirovalo plzeňské sládky při rozhodování o pivním speciálu, který v prosinci nabídnou v rámci programu Volba sládků pivním fajnšmekrům.

„Rozhodli jsme se předvánoční a vánoční dobu obohatit pivem, které příznivcům pivních speciálů zvýrazní tento romantický a magický čas. Volba proto padla na velmi tmavé silné pivo stylu Black IPA vhodné pro dlouhé zimní večery. Název Půlnoční i použitá grafika symbolizují nejdelší noci v roce a tradiční vánoční zvyky, které jsou často spojeny s hledáním odpovědí na to, co se stane v dalším roce. Proto v komunikaci používáme i vánoční věštby a horoskopy,“ vysvětluje manažerka programu Volba sládků Linda Pilková. 

Při přípravě silného svrchně kvašeného vánočního speciálu použili prazdrojští sládci pět druhů sladu. Základ tvoří slady plzeňský a pšeničný, slady mnichovský, karamelový a čokoládový pak výrazně obohatily chuť a daly pivu Půlnoční velmi tmavou barvu (100 EBC). Výraznou hořkost (43 IBU) a jemné chmelové aroma s citrusovými tóny pivu dodaly chmely Willamette, Sabro, Citra a Amarillo.

„Předvánoční období si vysloveně žádá silný a originální speciál. Black IPA Půlnoční se svou výraznou chutí s čokoládovými a kávovými tóny výborně hodí k oblíbeným zimním jídlům, výborně ladí s jablečnými, hruškovými nebo čokoládovými dezerty a obstojí i v kombinaci s ochutnáváním klasického vánočního cukroví,“ doporučuje sládek programu Volba sládků Tomáš Pokorný.

Vánoční speciál Půlnoční Volby sládků Plzeňského Prazdroje si pivní fajnšmekři mohou vychutnat v?prosinci ve více než 1000 hospodách a restauracích po celé republice. Konkrétní podniky lze snadno najít na webu volbasladku.cz.

Tip redakce: Milujete pivo a chcete se pořádně zrelaxovat? Navštivte pivní lázně v Nepomuku!

Pivní lázně v Nepomuku jsou jedinečným zážitkem pro milovníky piva a relaxace. Tento malebný lázeňský komplex nabízí návštěvníkům nejenom příjemný pobyt, ale také jedinečnou možnost ponořit se do tradic českého pivovarnictví. Při návštěvě pivních lázní si můžete dopřát vanu plnou horké pivní koupele, což má povzbuzující účinky na kůži a smysly. Díky vysokému obsahu minerálů a vitamínů v pivu se pokožka pefektně zregeneruje.

Kromě lázní zde najdete i skvělý hotelový komplex, kde si můžete odpočinout a vychutnat si tradiční českou kuchyni. Pivní lázně v Nepomuku jsou ideálním místem pro ty, kteří chtějí spojit gastronomii, wellness a kulturu pivovarnictví do jednoho nezapomenutelného zážitku.

Zdroj: TZ Prazdroj.cz


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 10.12.2023 15:39




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka