Do nového roku s generálním úklidem, který zajistí společnost ÚKLID PRESTO!

Na konci roku si každý dává předsevzetí, co vše by mělo být v následujícím roce lepší. A kromě toho, že se chceme zbavit zlozvyků, plánujeme i vylepšení domovů a okolí.

Cílená propagace v Plzni

Pryč je doba, kdy jsme si na chodbách panelových domů posouvali šipečku, která partaj má tento týden službu na úklid. Dnes už na to máte skvělou úklidovou firmu ÚKLID PRESTO, a tím si ušetříte spoustu času a trápení se silnou nečistotou.

Jaká je aktuální nabídka?

Společnost se podřizuje poptávce, která poslední měsíce ukazuje, že největší zájem je o pravidelný týdenní dodavatelský úklid, tedy tyto práce: komplexní úklid bytových domů v Plzni úklid chodeb a schodišť, údržba vstupních dveří, údržba a úklid kabiny výtahů, úklid sklepních chodeb, zabezpečujeme také veškeré generální úklidy, mytí oken a prosklení, čištění stěn výtahových šachet, strojní čištění garážových stání úklidy po rekonstrukcích a revitalizacích.

ÚKLID PRESTO, s.r.o., nabízí a zajišťuje tyto úklidové služby už od roku 1993 a v průběhu této doby už provozovatelé našli prověřený a fungující způsob jak spolehlivě, kvalitně a cenově přijatelně zabezpečit tento typ úklidu. V současnosti provádí společnost dodavatelský, pravidelný úklid pro více než 200 Společenství vlastníků jednotek v Plzni a okolí. 

ZÁKLADNÍ PRAVIDLA A ZÁSADY PRO KVALITNÍ ZAJIŠTĚNÍ ÚKLIDU PRO SVJ
1. úklid provádí prověření a vyzkoušení pracovníci. Všichni pracovníci včetně brigádníků dokládají výpis z trestního rejstříku.
2. pravidelná a důsledná kontrola úklidu určeným pracovníkem firmy.
3. pojištění firmy pro případné způsobené škody při úklidu.
4. v případě, že nastanou zásadní problémy s prováděním úklidu, jsou řešeny vždy jedním z majitelů firmy.

Chcete vědět více? Kontaktujte přímo společnost ÚKLID PRESTO!

Kontakt:

ÚKLID PRESTO, S.R.O.
Provozovna firmy
Šikmá 214/8
Plzeň 318 00

mobil: +420 724 055 081
e-mail: info@uklidpresto.cz
web: www.uklidpresto.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka