Doosan Škoda Power opět vyhlášena nejlepším zaměstnavatelem Plzeňského regionu

Již počtvrté za sebou byla společnost Doosan Škoda Power oceněna jako nejlepší zaměstnavatel Plzeňského regionu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Slavnostní vyhlášení a předání diplomu proběhlo v historických prostorách hradu Zvíkov pod záštitou společností Sodexo, PWC a Klubu zaměstnavatelů.

Cenu si z rukou Pavla Haláka z Klubu zaměstnavatelů převzal personální ředitel Doosan Škoda Power Richard Kabuď. „Velmi mě těší, že naše společnost opět uspěla v porovnání s ostatními významnými zaměstnavateli v regionu, a to na základě „tvrdých“ dat jako jsou např. míra investic do zaměstnanců formou mezd či vzdělávání nebo investice do společenské zodpovědnosti či produktivity práce. Zároveň chci poděkovat všem vedoucím a zaměstnancům, že se nám společně daří vytvářet takové prostředí a podmínky, díky nimž jsme externími společnostmi opakovaně vyhlášeni jako nejlepší zaměstnavatel v regionu. To vnímám jako závazek do dalších let, abychom udělali vše pro udržení této pozice.“

DOOSAN ŠKODA POWER v kostce

Doosan Škoda Power, člen skupiny Doosan, je předním světovým výrobcem a dodavatelem zařízení pro elektrárny a strojovny vybavené pro parní turbíny. Portfolio Doosan Škoda Power zahrnuje parní turbíny v rozpětí výkonů 10 až 1200 MW. Díky dlouholeté zkušenosti v aplikacích pro paroplynové cykly, uhelné elektrárny, jaderné elektrárny, CSP a investicím do výzkumu a vývoje nabízí jeho produkty spolehlivost, vysokou účinnost a provozní pružnost.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka