Doosan Škoda Power opět Zaměstnavatelem roku

Zástupci plzeňské Doosan Škoda Power převzali na konci května ocenění za první místo v soutěži Zaměstnavatel roku 2015 v kategorii pro firmy do 5 000 zaměstnanců.

Jarní servisní akce AUTO CB

V prestižní soutěži, které se každoročně účastní desítky firem, dominovala v Plzeňském kraji Doosan Škoda Power již třetí rok po sobě.

Společnosti ucházející se o výroční cenu udělovanou Klubem zaměstnavatelů jsou vybírány externí poradenskou firmou PricewaterhouseCoopers Česká republika s. r. o. na základě mezinárodně uznávané metodiky Saratoga. Díky soutěži, v níž společnost Doosan Škoda Power porazila i ty největší hráče v plzeňském regionu, se může pyšnit titulem firmy, která nejlépe pečuje o své zaměstnance. Hodnoceny byly především vzdělávací a motivační programy pro zaměstnance, nabídka zaměstnaneckých benefitů nebo sociální odpovědnost firmy.

„Obhájení vítězství nás velmi potěšilo. Za nejsilnější stránky naší společnosti považuji silnou orientaci na rozvoj našich zaměstnanců, podporu technického vzdělávání ve spolupráci se ZČU a samozřejmě zázemí silné a mezinárodně úspěšné společnosti vyrábějící produkt s vysokou přidanou hodnotou. Oproti loňskému roku jsme se hodně zaměřili na posílení aktivit v oblasti společenské odpovědnosti, ať již přímo finanční podporou neziskovým organizacím, tak i prací našich zaměstnanců v rámci dobrovolnických dnů,“ říká Richard Kabuď, personální ředitel Doosan Škoda Power.

Udělené ocenění je pro Doosan Škoda Power ověřením a potvrzením dobře odvedené práce v oblasti zaměstnanecké spokojenosti a kvality pracovního prostředí.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka