Drůbežářský závod Klatovy získal ocenění Klasa pro Kuřecí rolku sous-vide

Logem KLASA jsou na českém trhu označovány výrobky, které garantují výjimečnou kvalitu v porovnání s běžně dostupnými potravinami.

Jarní servisní akce AUTO CB

Nově do této kategorie patři i Kuřecí rolka Sous-vide od Drůbežářského závodu Klatovy. Společnost s více než pětapadesátiletou tradicí se výrazně zasadila o využívání těch nejmodernějších světových technologií při zpracovávání drůbežího masa. Jejich produkty jsou oprávněně zařazovány na nejvyšší příčky českého masného a uzenářského průmyslu, a důkazem toho je i ocenění KLASA.

„Kombinace kuřecího masa v této moderní úpravě jednoznačně předpovídá, že se jedná o vynikající spojení. Speciální technika pomalého vaření kuřecího masa zachovává plnou chuť a výjimečné aroma. Kuřecí rolka Sous-vide je vyrobená z prsních a stehenních řízků. Těší nás, že můžeme zákazníkům přinášet produkty, které rádi zařazují do jídelníčků nejen pro snadnou a rychlou kuchyňskou úpravu, ale že jim zároveň zajišťujeme i vynikající zdroj bílkovin, vitamínů a minerálů jako třeba právě v této lehce stravitelné kuřecí rolce,“ uvádí technolog Drůbežářského závodu Klatovy Ing. Karel Vařeka.

Národní značku kvality uděluje od roku 2003 ministr zemědělství mimořádně kvalitním potravinářským a zemědělským výrobkům. Po celou tříletou dobu platnosti certifikátu jsou vybrané produkty kontrolovány Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí a Státní veterinární správou. 

Kuřecí rolka Sous-vide je specialita vyrobená z prsních a stehenních řízků z kvalitních českých kuřat pomalým vařením 6,5 hodiny ve vakuu při teplotě 76 °C. Moderní metody přípravy zachovává plnou chuť masa i výjimečné aroma. Maso je šťavnaté, na skus měkké, křehké. Kuřecí roládu je možné si vychutnat za studena a nebo si ji ohřát v mikrovlnné i klasické troubě.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka