Džíny - Kalhoty, které nevyjdou z módy

A tento evergreen má v šatníku, zaručeně aspoň v jednom provedení, každá z nás. Ať už patříte k těm ženám, které na džíny nedají dopustit, a nosí je snad na všechny způsoby, nebo jste majitelkami zatím pár kousků denimového zázraku, který vás zachrání v okamžiku, kdy nevíte co na sebe, zbystřete. Rozhodně by vám neměly uniknout nejžhavější modely, kterými můžete v roce 2020 zazářit.

Cílená propagace v Plzni

Pohodlí i styl, který se neomrzí

Džíny jsou už s námi na poli módy hezkých pár desetiletí. A není se co divit. Jsou pohodlné, dají se koupit levně s použitím slevového kupónu v AboutYou, a při správném výběru s rafinovaným střihem sluší doslova každé postavě. A o pohodlí nemůže být ani pochyb! Ať zvolíte klasický či originální střih, zaručeně i v obyčejných džínách budete IN, vaše nožky budou jako v bavlnce, a navíc si můžete dovolit pestré a bohaté kombinování s ostatními svršky. A obzvláště na poli městské módy s nimi nešlápnete vedle – na rande, v zaměstnání, v kině, na nákupech i při zábavě.

Balónové kalhoty rozhodně nepatří do starého železa

A tento retro kousek právě zažívá své oslnivé dny na výsluní. Balónové džíny hned na první pohled zaujmou velmi objemným a atraktivním střihem, který dá vyniknout obzvláště štíhlé postavě a dokonalému pasu. Mezi typické znaky balónových džínsů patří skutečně nepřehlédnutelně vysoký pas, výrazně široký a nadýchaný – doslova nafouknutý – obvod stehen a následné rafinované stáhnutí a obepnutí u kotníků. 

Balónové džíny se výborně kombinují s upnutými tričky, halenkami a topy, kdy tento kontrast – upnutí horního svršku a rozevlátost a nadýchanost kalhot - dá vyniknout právě originalitě i lehké vyzývavosti právě balónových džínsů. Mezi balónové džíny patří i ty bez upnutí v oblasti kotníků, džíny s kratší délkou i propracovaným vypasováním v oblasti boků. Balónové kalhoty se skvěle kombinují s botaskami i kotníčkovými polobotkami, pozornost zaměřte i na vhodný výběr barevné kombinace a sladění kabelky, případně stylového batůžku.

Klasika je klasika

Aneb dáte přednost slim, straight či skinny modelu? Pokud nechcete experimentovat, ani na sebe zbytečně upozorňovat, řešením je volba klasického a osvědčeného stylu džínových kalhot. Mezi ty patří slim střih, který je ideální pro všechny typy postav a i v kombinování s ostatními svršky máte mnohem volnější ruce. Slim střih je specifický svým upnutím v horní části, které však neobepíná pevně lýtko ani kotník. Skinny džíny jsou naopak doslova kopií vašeho těla od pasu dolů. 

Obepínají pas, boky, stehna, lýtka i kotníky a hodí skutečně pro dokonalou postavu. Straight džíny jsou synonymem slovíčka tak akorát. Nejsou volné, ani obtáhnuté, a přesto dokonale pozvednou klady vaší postavy, a především vám dodají maximální pohodlí a komfort. Všechny tři modely džínových kalhot pak můžete vybírat i vyrobené s přídavkem elastenu, díky kterému zvyšují nejen svou pružnost a poddajnost, ale také perfektně kopírují postavu, a přitom dopřejí nezbytné pohodlí.

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka