EQC od Mercedes-EQ

Obdivuhodně dlouhý dojezd, velmi inteligentní technologie nabíjení a jízdní asistenční systémy, to vše získáte s elektrickým EQC od Mercedes-Benz.

Jarní servisní akce AUTO CB

Vůz EQC můžete pořídit u autorizovaného prodejce vozů Mercedes-Benz VSP Auto s.r.o. v Plzni.

Nabíjení doma nebo na cestách? Žádný problém

Opravdu pohodlné nabíjení svého EQC zažijete doma i na cestách. Díky domácímu wallboxu Mercedes-Benz získáte jedinečný doplněk k vašemu novému elektrickému vozidlu, které nabijete během pár hodin. Domácí nabíjení je velice rychlé, praktické a bezpečné.

Na cestách zase můžete využívat veřejné dobíjecí stanice, vysoce výkonné jsou například nabíjecí sítě IONITY, kde také pohodlně a jednoduše zaplatíte prostřednictvím Mercedes me Charge. Během nabíjení si můžete třeba vyřídit telefonní hovory, zaskočit na kávu nebo si udělat přestávku na svačinku.

Máte obavy z dojezdu? Nemusíte mít strach

Díky velkému vysokonapěťovému akumulátoru s využitelnou kapacitou energie 80 kWh (WLTP) umožňuje dojezd na elektrický pohon až 421?462 km podle WLTP (pozn. redakce: WLTP je celosvětově odsouhlasený testovací standard měření pro lehká užitková vozidla pro všechny výrobce automobilů).

Tento dojezd je pro většinu obyvatel naprosto dostatečný k vyřízení běžných jízd a například i pro cestu do práce a zpět. Pokud se přesto stane, že bude potřeba akumulátor nabít, EQC je vybaveno mnoha technologiemi, které jsou vám pomohou s plánováním jízd, například jako aktivní monitorování dojezdu a navigace s Electric Intelligence.

Nezapomenutelná jízda v EQC

Pod kapotou se skrývají hned dvě nově vyvinuté pohonné jednotky, které slibují velmi efektivní jízdu. Speciální aerodynamické úpravy vedou ke snížení odporu vzduchu, což zajišťuje mnohem rychlejší a zároveň dynamičtější jízdu. 

Chytré technologie zajistí vaši bezpečnost

Dnešní již tak chytré technologie se stále vylepšují, a tak se není čemu divit, že ve voze EQC na vás čeká naprosto vyladěný asistenční systém. Ten umí odhadnout situaci, podpořit řidiče, a i když to může znít děsivě, budou na nežádané situace automaticky reagovat. Samozřejmostí je udržení bezpečné vzdálenosti od jiných vozidel, rychlosti nebo jízdního pruhu. Díky tomu se budete cítit mnohem bezpečněji a každou jízdu si velmi užijete. 

Díky příplatkovým sadám pro parkování za vás systém pomocí snímačů a kamer při vyhledávání parkovacího místa automaticky zaparkujePokud váš EQC ,,vycítí“ nebezpečí, spustí preventivní opatření a při nehodě dokonce podporuje i vaši záchranu.

Vůz EQC je jednoduše řečeno tou pravou volbou při výběru z elektrifikovaných vozů. Nakonfigurujte si ten svůj.

Web: www.vsp-auto.cz
Tel
.: +420 377 360 620
E-mail
: plzen@vsp-auto.cz
Facebook
: VSP Auto s.r.o.
Konfigurátor
: ZDE

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka