Nenechte si utéct jedinečný Galavečer profesionálního boxu v Plzni

Dovolujeme si Vás pozvat na unikátní Galavečer profesionálního boxu, který se uskuteční 5. března od 19:30 hodin v plzeňské HM Aréně. Galavečer stáje SES a Qwert boxing je událost, na kterou se těší celá Evropa.

Cílená propagace v Plzni

České i světové špičky boxu v Plzni

Počátkem března, konkrétně 5. 3. 2016 od 19.30 hodin se v HM Aréně Plzeň uskuteční jedinečný večer pro všechny fanoušky profesionálního boxu. Na své si díky vysoké společenské úrovni večera přijdou i všichni, kteří chtějí zažít netradiční večer plný českých a světových profesionálních boxerů. Galavečer stáje SES a Qwert boxing je událost, na kterou se těší celá Evropa.

Fabiána Bytyqi, Lucie Sedláčková, Robert Stieglitz, Tom Schwarz nebo Štepán Horváth. Ti všichni se utkají vrámci Galavečera profesionálního boxu vPlzni. Promotéry jsou německá stáj SES, Qwert boxing a bývalý český špičkový boxer Lukáš Konečný. „Jsem naprosto nadšený! To, že budou obě naše holky najednou bojovat o tituly vČechách, považuji za obrovský úspěch českého boxu. Prostě, takový večer, vrámci kterého se boxuje o 4 tituly, to už tady dlouho nebylo…,“ říká promotér Galavečera Lukáš Konečný.

Tom Schwarz (21 let), velká německá naděje v těžké váze bude poprvé obhajovat titul světového juniorského mistra federace WBO. Vdalších zápasech o titul se utkají Fabiana Bytyqi (20 let) a Lucie Sedláčková (21 let) a budou usilovat o svůj první mezinárodní titul. Štěpán Horváth (CZE) má v úmyslu prosadit se v supervelterové váze a stát se evropským mistrem federace WBO.

Program večera

Se čtyřmi plánovanými zápasy o titul představuje program večera SES BOX LIVE pořádaného 5. března 2016 v české pivní metropoli Plzeň skutečně mimořádný zážitek pro všechny evropské fanoušky boxu a bude současně i dalším „výletem za hranice“ pro stáj SES Boxing. A lahůdka navíc: hlavní účastníci tří ze čtyř zápasů jsou dokonalým příkladem nastupující mladé a dravé generace evropských boxerů.

Hlavní zápas večera: Velká německá naděje v těžké váze Tom Schwarz a jeho první obhajoba titulu světového juniorského mistra federace WBO.

V pouhých 21 letech je Tom Schwarz (15-0-0 (10)) obhajující titul juniorského mistra světa federace WBO v těžké váze hlavní hvězdou večera. Svým vítězstvím v listopadu 2015 v Dessau si mladý rodák z Hallense, který v současné době žije a trénuje v Magdeburgu, vysloužil uznání širokého okruhu mezinárodních znalců tohoto mužného sportu. V boji o titul juniorského mistra světa v těžké váze, který federace WBO udělovala poprvé, se Tom Schwarz střetl se skutečně silným protivníkem Iljou Mezencevem z Hamburgu, předvedl napínavý, dynamický a strhující boj a nabídl divákům vše, co lze od této váhové kategorie očekávat. Anhalt-Arena v Dessau zaplněná asi 3000 diváky viděla jednoznačné K.O., kterým Tom Schwarz v sedmém kole svého soupeře porazil. Po tomto mimořádném výkonu ve svém 15. profesionálním utkání se může i nadále neporažený boxer německého týmu právem označovat za největší německou naději v těžké váze.

Další zápasy o titul: „Boxerské hvězdičky“ z „týmu České republiky“ Fabiana Bytyqi a Lucie Sedláčková budou usilovat o svůj první mezinárodní titul.

Společně se probojovávají k mezinárodním titulům. Fabiana Bytyqi (20 let) vlehké muší váze a Lucie Sedláčková (21 let) v kategorii do 57 kg zatím ve svých pěti profesionálních zápasech nepoznaly porážku a díky prezentaci v TV Nova sport si obě již získaly značnou popularitu. Obě mladé „boxerské hvězdičky“ mají nyní kromě intenzivního tréninku a studia čas vyplněný celou řadou mediálních a reklamních akcí. Obě „prvotřídní dámy“ z „Týmu České republiky“, který trénuje bývalý mistr světa Lukáš Konečný sahají ve svých kategoriích po prvních mezinárodních titulech mistryň Evropy federace WBO.

Štěpán Horváth (CZE) má v úmyslu prosadit se v supervelterové váze a stát se evropským mistrem federace WBO.

Jako místní borec si chce Štěpán Horváth nasadit evropskou korunu v supervelterové váze federace WBO. Bojovný Čech hodlá jít ve stopách svého velkého vzoru, bývalého českého mistra světa v této váhové kategorii Lukáše Konečného. Podporu velké české boxerské obce má přitom jistou!

„SES BOX LIVE“ z Home Monitoring Arena v Plzni bude pro německé diváky přenášet ve svém vysílání „SPORT im Osten – Boxen live“ MDR, čeští diváci budou moci boje sledovat na TV Nova sport!

Vstupenky na Galavečer profesionálního boxu v Plzni si můžete zakoupit v předprodejích sítě Ticketportal.

Začátek Galavečera je v 19:30 hodin.

Galavečer zpestří exhibiční tříkolové utkání mezi mistrem Evropy Ondřejem Pálou, který se tímto vrací do ringu po dvou letech, a Danny Williamsem, který jako jediný dokázal knockoutovat legendárního Mika Tysona.

Výtěžek z této exhibice bude věnován nadaci Spolek 28, který má za cíl finančně pomoci slovenskému fotbalovému obránci Mariánovi Číšovskému, který zdůvodů vážné nemoci nemůže hrát.

FACEBOOK BOX LIVE PLZEŇ:

https://www.facebook.com/boxliveplzen/

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 02.02.2016 15:00




box
3 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka