GLS se chystá na Vánoce. Nové depo v Plzni odbaví dvojnásobně víc balíků

Mezinárodní balíkový přepravce GLS posiluje před hlavní sezónou svoji síť v Plzeňském kraji.

Jarní servisní akce AUTO CB

Z toho důvodu přestěhoval provoz regionálního depa v Plzni do modernějších a větších prostor. Nové depo tak zvládne odbavit dvakrát více balíků než doposud a nabídne až 20 nových pracovních míst. Depo je v provozu od začátku října. Balíkový přepravce v Česku provozuje již 24 dep a připravuje otevření dalších.

Více odbavených balíků a nová pracovní místa
Během září se přestěhovalo depo v Plzni do nové, modernější a prostornější budovy. Původní budova, která sloužila jako depo dlouhých 13 let, již kapacitně nestačila. Proto se společnost GLS rozhodla nejen přestěhovat své depo do jiných prostor, ale investovala i do nové dopravníkové technologie, která snížila pracnost a zkrátila čas potřebný ke zpracování zásilek. Depo nyní zvládne odbavit minimálně dvojnásobné množství balíků. „Společnost GLS v České republice reaguje na neustále rostoucí poptávku po spolehlivé balíkové přepravě. Plzeň je jednou z lokalit, kde GLS letos do posílení kapacity a modernizace provozu investovala. V nastávající vánoční sezóně, která je letos silně ovlivněna pandemií COVID, očekáváme až dvojnásobek přepravovaných zásilek ve srovnání s rokem 2019,“ komentuje přestěhování depa Pavel Včela, ředitel GLS Česká republika.

Nové depo v Plzni také nabídne nová pracovní místa v regionu pro kurýry. „Všechny volné pozice jsou uveřejněné na našich webových stránkách, kde naleznete i kontakt, na který mohou zájemci zasílat své životopisy,” doplňuje Pavel Včela.

GLS v České republice a skupina GLS

GLS Czech Republic s.r.o. je dceřinou společností General Logistics Systems B.V. (s centrálou v Amsterdamu). GLS zajišťuje spolehlivé a vysoce kvalitní služby přepravy balíků pro více než 240 000 zákazníků, doplněné logistickými a expresními službami. „Lídr kvality v balíkové přepravě“, to je hlavní motto GLS. Prostřednictvím vlastních a partnerských společností skupina GLS provozuje síť pokrývající 40 zemí. Díky propracované pozemní síti je GLS jedním z předních poskytovatelů balíkové přepravy v Evropě. GLS působí také v Kanadě a na západním pobřeží USA. GLS má k dispozici vice než 70 centrálních a regionálních třídících středisek a více než 1 400 dep. GLS čítá na 19 000 zaměstnanců, na silnicích 28 000 doručovacích vozidel a vice než 4 000 dálkových nákladních vozidel. Ve fiskálním roce 2019/20 dosáhla GLS obratu ve výši 3,6 miliardy EUR a přepravila 667 milionů balíků.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
30.10.2020 14:07



3 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka