Šest stovek tanečníků předvede v neděli v hale Lokomotivy disco

K vidění budou úžasné výkony ve stylu disco dance v disciplínách sólo, duo a malé skupiny ve všech věkových kategoriích a také Pohár v akrobatické disciplíně disco dance freestyle.

Cílená propagace v Plzni

Kromě Czech Dance Organization což je největší taneční svaz v ČR pořádá soutěž Středisko volného času RADOVÁNEK Plzeň a taneční škola Spider Dance Company Plzeň

Zúčastní se přes 600 tanečníků z celé ČR, k vidění budou taneční výkony extraligy a zemské ligy DISCO DANCE + pohár v akrobatické disciplíně Disco dance freestyle

Těšit se můžete také na stánky s občerstvením a tanečním zbožím, dětskou zábavní zónu - malování na obličej, tvořivé dílničky, skákací hrad atd., dále na plyšové maskoty, fotokoutek, gradující atmosféru a samozřejmě skvělé taneční výkony

Plzeňská taneční škola Spider Dance Company působící pod Střediskem volného času RADOVÁNEK Plzeň zvítězila ve výběrovém řízení na pořadatele Extraligové taneční soutěže Czech Dance Masters Podzim 2017.

Soutěž proběhne 22. 10. 2017 8:30 - 20:30 hod. v plzeňské Hale Lokomotivy, zúčastní se cca 600 tanečníků z celé ČR a přibližně 400 diváků. Kromě skvělé podívané na taneční výkony, stánků s občerstvením a tanečním zbožím budeme zajišťovat dětské koutky, malování na obličej, fotokoutek, tvořivé dílničky, maskot, skákací hrad atd. Jsme Středisko volného času, naše činnost je tedy přímo zaměřena na děti všech věků, dospělé i seniory, účastníky akce tedy čeká spousta dalších aktivit jak pro tanečníky tak pro diváky.

Spider DC má již jednadvacetiletou tradici a patří ke stálicím na plzeňské taneční scéně. V současné době máme téměř 300 tanečníků ve věku od 3 – 50 let. Ve své činnosti se zaměřujeme na výuku tance dětí a mládeže a dále též na příležitostnou činnost zahrnující soutěže, práci s talenty, pořádání akcí, vzdělávací workshopy, prezentační a komerční vystoupení. Studio je od roku 2000 členem Czech Dance Organization – největšího registrovaného svazu v ČR, který má návaznost na International Dance Organization.

Spider DC jakožto soubor působící pod SVČ RADOVÁNEK má za sebou bohaté zkušenosti s pořádáním veřejných akcí. O pořádání ligových soutěží se již dlouhodobě zajímáme. Na loňské podzimní tour jsme se inspirovali a informovali ohledně průběhu a pořádání soutěží, což nás motivovalo k organizaci vlastní CDO soutěže.

Extraligovou soutěž v Disco dance, jejíž součástí bude také zemská liga a pohárová soutěž v Disco dance Freestyle, bude pořádat Středisko volného času RADOVÁNEK ve spolupráci se Spider DC, ředitelkou soutěže a odpovědnou osobou je Jana Kohoutová, DiS., pedagog volného času SVČ RADOVÁNEK a choreografka a trenérka Spider DC. Jako taneční škola s tanečníky od mini školky po soutěžní tým rodičů může Spider DC nabídnout širokou základnu pomocníků a opravdu tak zajistit bezproblémový chod soutěže. SVČ RADOVÁNEK má ve své pravidelné činnosti zahrnuty i tzv. organizační kluby, jejichž členové budou, kromě pedagogických a externích zaměstnanců, s pořádáním soutěže také pomáhat.

SVČ RADOVÁNEK a Spider DC má dostatečné technické a personální kapacity, Spider DC je největší taneční školou v západních Čechách a co se týká street show a disco show kategorií, máme v Plzeňském kraji také největší úspěchy.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 21.10.2017 08:12



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka