Hypotéky bez registru v Plzni

Nechcete se bance zpovídat z toho, kolik vyděláváte? Přesto byste si rádi půjčili peníze za výhodných podmínek? Řešením může být férová nebankovní hypotéka bez doložení příjmů.

Jarní servisní akce AUTO CB

Výhody půjčky bez doložení příjmů

Starosti s doložením příjmu můžete klidně hodit za hlavu. V Gave finance vám poskytnou výhodnou nebankovní hypotéku bez registru a bez prokazování příjmů. Jinými slovy, nemusíte shánět zbytečná razítka, potvrzení o příjmech nebo ukazovat daňové přiznání. To vše jen zbytečná byrokracie, která vyřízení půjčky nepříjemně prodlužuje. Hypotéku od Gave finance můžete vyřídit během pár minut a do 3 dnů můžete mít peníze na vašem účtě.

Kdo by si nechtěl odpustit cestu do mzdové účtárny, když to jde i bez ní? V Gave finance nemusíte prokazovat příjem a přitom získáte hypotéku za výhodných podmínek. Naše hypotéka je tzv. americká nebankovní hypotéka, což je typ půjčky s velmi zajímavým úročením. Jedná se neúčelový úvěr zajištěný nemovitostí. Zažádejte si u nás o americkou nebankovní hypotéku!

Banky jsou konzervativní

Hypotéky bez doložení příjmů jsou v dnešní době žádaným produktem, který však nabízí téměř výhradně nebankovní společnosti. Banky jsou v tomto ohledu velmi opatrné a konzervativní a výše příjmu představuje důležitý faktor při rozhodování, zda vám úvěr bude či nebude schválen. Přísným byrokratickým sítem však často neprojdou i ti, kteří by úvěr mohli v klidu splácet, jen ho nemůžou papírově doložit. Příkladem jsou živnostníci, začínající podnikatelé, pracovníci v pohostinství či profesionální řidiči. Právě pro ně je americká nebankovní hypotéka skvělou alternativou. Nepotřebujete ani ručitele nebo bezchybnou platební morálku. Získání půjčky už zkrátka nemůže být snažší!

Máte zájem o hypotéku bez registru? Kontaktujte Gave-Finance!

KONTAKTY:
Adresa: nám. Míru 2363/10, 301 00 Plzeň 3-Jižní Předměstí
Telefon: +420 608 332 821
E-mail: gave1@seznam.cz
Web: www.gave-finance.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka