Instalace FVE na váš dům od Galimed s.r.o. jako cesta k energetické nezávislosti

Být energeticky nezávislí je v dnešní náročné době velké téma. Chcete i vy získat energetickou nezávislost a být v oblasti energií soběstační? Domluvte si nezávaznou konzultaci s regionální firmou Galimed s.r.o. a získejte energetickou nezávislost.

Cílená propagace v Plzni

Již od roku 2009 se firma GALIMED s.r.o. věnuje podnikání v oblasti obnovitelných zdrojů energie a saving energy. Realizuje fotovoltaické elektrárny na klíč v průmyslových zónách, na střechách rodinných domů, výrobních hal a také dodává FVE na míru pro logistická centra. 

Poskytuje komplexní služby v oblasti fotovoltaiky formou dodávky na klíč od první nezávazné schůzky, přes cenovou nabídku podle přání zákazníka až po finální realizaci včetně zajištění servisu.

FVE na klíč jako první krok k energetické nezávislosti

Největší předností fotovoltaických elektráren na klíč jsou bezpochyby minimální náklady na energie, vytápění a ohřev vody. Ať už chcete ve své firmě či doma pokrýt aktuální spotřebu energie, nebo byste rádi využili její přebytky pro ohřev a ochlazení TUV, nabíjení elektromobilů či případné výpadky dodávek elektrické energie, vždy je pro vás k dispozici nejlepší možné řešení. Každá fotovoltaická elektrárna může být přizpůsobena aktuálním potřebám vaší domácnosti nebo společnosti.

Pozn. redakce: Podívejte se na modelový příklad návratnosti investice do vlastní FVE.

Nechte si vytvořit individuální cenovou nabídku

Společnost GALIMED s.r.o. je předním dodavatelem fotovoltaických elektráren na klíč pro rodinné domy, malé a střední podniky (výrobní haly, logistická centra, průmyslové zóny) a veřejný sektor. Proces dodávky zajišťuje nezávazné konzultace, individuální cenovou nabídku až po kompletní realizaci, servis a poradentství. Společnost spolupracuje se špičkami v oboru výstavby a realizace projektů obnovitelných zdrojů a sama provozuje několik fotovoltaických elektráren.

Máte zájem o nezávaznou konzultaci? Kontaktujte GALIMED s.r.o.

GALIMED s.r.o.

Na Roudné 443/18 301 00 Plzeň
E-mail
: kremen@galimed.cz
Mobil
: +420 721 878 610
Web
: www.galimedenergy.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka